Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
whitezo88 #899 üzenetére
Dettó ugyan így jártam, egyszer tegnap meg ma is. Csak tipp, de mindkét alkalommal lehet hogy kimozogtam a lény hatósugarából. A mai után direkt egészen biztosan elég közel maradtam hozzájuk, nem mentem tovább előre, megálltam elkapni. Ettől fogva mindet így csináltam és semmi ilyesmi nem történt azóta.
-
whitezo88
nagyúr
Ma mar eljutottam hogy neha nagynehezen beenged de aztan csomoszor crashel az app. Vagy capture elejen, vagy vegen, de elobb belement a ballba, aztan semmi. Kamera mozog, a ball a lennyel is ott marad a foldon, de ennyi. Kileptem persze nem regisztralta. Aztan meg megint nem tudok belepni. Mas tapasztalt ilyeneket?
-
Madai95
tag
Sziasztok
van tippetek arra hogy miért van az hogy barátnőmmel egymás mellet állunk debrecen főterén ő Sony z2 tablettel minden pokestoppot lát ami csak van , én pedig a Sony m4 aquámmal egyetlen egyet sem , persze ha én a z2 tabletről jelentkezek be akkor látok én is mindent ,
a telómon rootolt stock rom van álhelyek engedélyezése kikapcsolva ,valamint 4g mobil internet wifi és gps-egyszerre megy -
Micsurin
nagyúr
Kihagyott ziccer, hogy nem lehet random csatázni bárkivel bárhol és bármikor... és bármennyit... Ez nagyon fáj egyébként zseniális, 7-8 évesen napokig hisztiztem volna a játékért, de még így is majdnem több mint tíz évvel később is szórakoztat!
A fent említett csatákat tervezik a fejlesztők? Mert így Pest mellet (2km-re) egy szem Gym az egész városban... (város?!... pff..) Azért a csata lehetne picit összetettebb, több skill stb!
Friendlist szerűségen vagy saját csapaton gondolkoznak?
-
¤Envy¤
aktív tag
Pénteken du egy sms szerint 10mb netem maradt, előzőleg itthon letöltöttem a Liget térképét wifin, és az elvileg 10 mega netemmel mentem vadászni. 4 órát vadásztam, 3 szintet léptem.
Ha valóban 10 megám volt csak (márpedig az sms szerint ennyim volt), akkor az offline térkép nagyon sokat számít...Ja igen. A 4 órás vadászat után, hazafelé jött az sms, hogy teljesen elfogyott.
Így az biztos, hogy közben nem voltam korlátozva. -
Parson
addikt
110 Mega az cseszettül sok... kikapcsoltad az többi app 3G-s elérhetöségét? Letöltötted offline módba a google térképet?
Erröl jut eszembe, egy kicsit mélyebb szintü kérdés: Ha ez a játék müködik offline google térképpel, akkor fontos, hogy az a térkép a játékba bejelentkezett google felhasználóval legyen letöltve, vagy nem?
(èn egy másodlagos google accounttal vagyok bejelentkezve a játékba, es egy elsödleges van beregisztrálva minden google appba.)
-
Gotland
csendes tag
Gondolom minél erősebb CP-vel rendelkezőt raksz be a gym-be, annál nehezebb lesz kiütni téged..Illetve amire érdemes figyelni, hogy mondjuk egy olyan gymnél, amelybe 3 pokémon fér már, 3 különböző típusú pokémon kerüljön. Mondjuk bogár-tűz-talaj pokémonok, így már is előnybe kerültél a: Psychic,fű,sötét, bogár, jég, acél, elektromos, tűz, méreg, szikla pokémonok ellen. (Ez ha jól számolok 11 típus a 18-ból, ami elég jó arány.)
-
szabacsik
őstag
Miért van az, hogy a Trainer Club-os accountommal nem tudok bejelentkezni míg a google-al csatoltal simán? Más szerveren lenne és épp haldoklik a Trainer club-os?
-
szekra
addikt
Ha azonos csapat gym-be akarok rakni pokemont akkor a kicsiket erdemes vagy a nagy cp-seket? Vagy mindegy?
-
Sirandrish
legenda
Nah megint megyek egy kis karikát..hátha ma se lesz semmi, és akkor le is törlöm a francba
-
Gotland
csendes tag
Nem tud valaki arról valami infót, hogy lesz-e lehetőség valamikor cserélgetni a pokémonokat?
Ebben a percben vennék egy rakat Venonatot, mert a város tele van Hypno-val, és ellene a venonat elég erős..
-
selembeli
csendes tag
Ma a városliget ellátott bőségesen bulbasaurral, így állok belőlük:
CP: 94 , 117xs , 122xl , 169xl , 172xl , 200 (ez csak sima).
Van 38 Bulbasaur candym és 19746 stardustom.
Hogyan lenne érdemes fejleszteni a bulbasaurokat? -
torik
senior tag
válasz
#33253120 #870 üzenetére
Egyébként itt érvényesül az amit nyer a réven elveszti a vámon effektus, igaz hogy kisebb településeken nincs sok pokestop és gym is csak alig, viszont nincs is nagy konkurencia. Ha valaki szentel rá kis időt simán tud érvényesülni olyan pokemonokkal amikkel felkapottabb helyeken esélytelen lenne.
Igaz ha valaki bejön a nagyvárosból minden szó nélkül csapná szét bármelyik gym-et, de azért nem hiszem hogy ez lesz a jellemző -
torik
senior tag
válasz
Jammalan #863 üzenetére
Itt a kisvárosban a 2 gym-ből az egyiket egy 160 körüli Pidgeyotto védi, gondolom megtalálta egy srác és azt hagyta ott. Esélyesnek tartom ha nagyon gym-ezni akarsz akkor keress valami kisebb települést erre a célra, ott fix nem lesz akkora versengés mint egy nagyvárosban.
Én hazafelé jövet a város szélén láttam egy gym-et amire még senki nem ment rá egyszer sem, ott árválkodott. Ha nem kocsiban ülve vettem volna észre le is csapok rá
-
Sirandrish
legenda
válasz
callmeakos #865 üzenetére
Amennyi időm nekem van erre az őrületre, egy évig tuti el leszek ezzel a 2 döggel
-
callmeakos
veterán
válasz
Sirandrish #858 üzenetére
Pidgeot elég gyorsan meglesz mert Pidgeyből annyi van mint sz*ron a légy
Venosaur már meredekebb. A három alap pokemon kifejlett példányaiból eddig egyetlen egy Charizardot láttam egy Gyben, az se volt túl acélos azokhoz képest, amit eddig láttam. -
Jammalan
tag
válasz
TazLeacher #860 üzenetére
Értem amit mondasz csak mivel se befogásnál sem csak úgy az utcán valaki ellen (duel) harcolni nem lehet erre az egyetlen lehetőség a gym így az számomra nagyon fontos lenne. De már most 9 szintet rám húzott endless idejű kölykök foglalták el így nekem lehetőségem harcra nem nagyon lesz. Nekem a legnagyobb pokemonom 150cp amíg ők már (most néztem) 633 és egyebeket raknak be a gymbe. Csak vágóhídra mennék.
De bízok benne, hogy lesz a környéken sárga aki többet tud foglalkozni a dologgal és akkor rárepülhetek én is.
-
draco31
veterán
Délelőtt nem nagyon volt időm, de mindig betöltött. Most lenne időm, persze hogy nem tölt be.
-
Newlachka
őstag
válasz
TazLeacher #860 üzenetére
itt nálunk 5 gym van összesen amikor csapatot választottam akkor mind piros volt. aztán egy kis idő elteltével az összes kék lett../igen én voltam,de mit tehetnék ha nem edzenek eléggé.
Az igazság az,hogy napi 5-10km sétával nagyon messzire lehet jutni. és ez nem is akkora irgalmatlan távolság./mondjuk barátnőm nem ezt mondaná szerintem tekintve,hogy a a boltba járás oda-vissza pokémon vadászat lett.
PL: ha van a gymben 2x600-as poké azt simán lerendezed 1db 800+ossal vagy két 700-assal.
Ergó folyamatosan fejlődni kell a gymeket meg powerelni,hogy minél több edző férjen be -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Jammalan #841 üzenetére
Rossz gondolat. Én szimpátia szerint álltam a sárgákhoz, és nálunk az egyetleg közelben lévő torony piros volt. 2 dolog miatt nem volt hiba:
1. Vidéken ilyen 4-600 körül vannak gymekben, tehát egyáltalán nem valami elérhetetlen
2. Nálunk tegnap pl. tőlem teljesen függetlenül sárga lett. Erről ennyit. Ennyi erővel, ha a pirosat választom, akkor most abba kéne hagynom a játékot?Másrészről szerintem a játék értelme egészen biztosan nem az, hogy berakok harmadiknak egy pokémont a gymbe, aztán nézek, mint hal a szatyorban, hanem pont az, hogy megy az adok-kapok. Úgy kell játszani, hogy bánják meg ők, hogy nem a sárgát választották.
-
Sirandrish
legenda
Én Balbasaur kezdtem...ma a buszon sikerült elkapnom életem első vad Pokéját egy Pidgey-t.
Két kedvenc Pokem Venusaur és Pidgeot..az alapok már megvannak...hamarabb "akasztom" a játékot mint gondoltam -
Gotland
csendes tag
Kis infó..A Margit-sziget "tele van" venusaurokkal..10 perc alatt kettőt is láttam, kérdőjeles CP-vel..Mivel (gondolom) csak nyolcas szintű vagyok, nem is tudtam elkapni, mert folyamatosan kiugrott, de aki erősebb, az próbálkozhat. - Illetve a Nyugati pályaudvarnál is láttam egyet..
Amúgy mindkettő a Margit híd felőli oldalon volt. -
torik
senior tag
Kérdés: Van egy Pidgeyotto-m és mellé megvan az 50 candy, lépjek vele szintet? Lehet még azt a cukrot másra is felhasználni? Nekem úgy tűnt hogy csak erre lehet ellőni és ez tökéletes alkalomnak tűnik rá.
^erre valaki nem tudja a választ esetleg?
-
Jammalan
tag
válasz
Sordoran #840 üzenetére
Én is kipróbáltam ezt az őrületet, de külön sétálgatni nem fogok miatta, viszont eléggé kicsesztem magammal és sárgának álltam, holott a környéken ami van 3 gym az mind piros de ilyen 500+os lényekkel. Így kb a játék egyetlen értelmétől vágtam el magam sajnos. :/ Sry, nem válasz akart lenni
-
Sordoran
addikt
válasz
greenmaur #800 üzenetére
Gondolom Budapest érdekel, de én azért megosztom, hogy Nyíregyházi állatparkban is találkoztam Evee-el, igaz sajna nem sikerült befogni mivel rádobtam labdát, és lefagyott az app, újraindítás után már nem volt ott. Később jelzett még a közelben, de sajna nem ugrott már elém, mielőtt elszálltak volna a szerverek.
-
torik
senior tag
Nnna, megvolt az első nagyobb kör a belvárosban, konkrétan egész délelőtt mentem
tényleg sokkal több a stop, két különböző helyen is belebotlottam olyanba hogy egymás mellett volt 2-3 pokestop, mindegyiken incense, és legalább féltucat ember nyomkodta a telóját. amikor az incense lejárt a nép szétszéledt
lvl 7-re sikerült feltornáznom magam (reggel még lvl 2 volt). Alig várom hogy a két lvl 10 tojás kikeljen, már csak 5-6 kilométert kell legyalogolni hozzáKérdés: Van egy Pidgeyotto-m és mellé megvan az 50 candy, lépjek vele szintet? Lehet még azt a cukrot másra is felhasználni? Nekem úgy tűnt hogy csak erre lehet ellőni és ez tökéletes alkalomnak tűnik rá.
-
Parson
addikt
Azért az kemény, mikor az irodában felhangzik a muzsika...
-
hardline
senior tag
Üdv,
Ha egy pokémonnal harcoltam és leesett a hp-ja 1-re, mit kell vele csinálni, hogy újra maximális életereje legyen? -
csasaKKP
senior tag
válasz
TazLeacher #825 üzenetére
Úgy tűnik ilyen mudult nem lehet kipörgetni, akkor hogy szerezhető? Szintlépéssel?
-
greenmaur
tag
Valakinek valaki ötlete, hogy mobilnetrol miért nem akar elindulni? Ha wifirol inditom utána már megy mobilnettel, de ha simán mobilnetrol inditom akkor meg megakad 1/4 töltésnèl és nem is megy tovább... T-s elég jó mobilnetem van szóval elvileg azzal se lehetne probléma.
-
wjbhbdux
veterán
-
selembeli
csendes tag
Budapest városliget egy aranybánya, tele van balbasaurokkal, most fogtam egy 200+ CP-s drowzeet is vagy mit..
Kb. 2 óra alatt annyit fogtam, mint 13.-a óta máig összesen..
Azok a pokéstopok miben másak, amiknél ilyen rózsaszín valamik szállnak? Azt vettem észre, hogy ott mindig van egy pokémon, de eddig más extrát nem találtam ezekkel kapcsolatban.
-
Parson
addikt
A Pokéstopot annyiszor pörgeted ki, amennyiszer akarod. Persze csak ha mindig letelt az 5 perc várakozási idö egy-egy pörgetés után. Én vasárnap a játszótéren üldögélve (lányom játszott a homokozóban a többi gyerekkel) kb 10x egymás után kipörgettem, gyült is pár hasznos cucc...
-
Gyurma_13
aktív tag
Még egy kérdés. Ha van két azonos poke, de kicsi CP viszont XL vagy nagy CP de XS melyiket adjam be transferre? A CP fontosabb mint a méret, ugye?
-
Fortian
tag
Végre jött pár poke ide Bp város szélére is. Fogtam 10-et az ebédszünetben
Érdekesség hogy mind a 10 repülni képes pokemon volt. Reggeli fogással együtt 15/15 a repülni képes poke
Érdekes.
-
szekra
addikt
A munkahelyen egy gym, és kb. 15 p-enként feljön egy pokemon úgy, hogy az íróasztalnál ülök. Ez igen.
-
Tav-Csoves
őstag
Ez egy igen jó magyar leírás.
Facebookon jött velem szembe.
Hátha sokaknak jó lesz -
Madwe
nagyúr
Az ingress nevű előző játkuk adatbázisát használja, felhasználók töltötték anno oda fel a helyeket képekkel.
Nekem 1 óra alatt visz le 20%ot, gps, képernyő folyamat aktív, kamerát is használom, szerintem érthető.
(#811) noxwill ne csak a mi időzónánkat nézd, valszeg oroszok is ugyanazon a szerveren csücsülnek mint mi s ott már 6-7 óra is lehetett
A távolságot bizonyos sebesség alatt nézi csak, ha bicikli, busz, autóval közlekedsz, azt nem számolja. (asszem 30kmph alatt számít csak a megtett táv) valamint az alkalmazásnak is nyitva kell lennie közben.
-
RexpecT
addikt
válasz
callmeakos #811 üzenetére
Gyalog mentél?
-
draco31
veterán
válasz
callmeakos #811 üzenetére
Az valóban nem pontos, én most a házam udvarán vagyok, a térképen meg jó 100 méterrel odébb rak.
-
callmeakos
veterán
Ma reggeli tapasztalat: reggel 5 órakor már nyögvenyelős volt a játék. Betöltött meg minden, de minden kis fáziskéséssel. Most vagy azért mert nem tért még vissza a sokkból a játék, vagy reggel már annyian nyomták hogy kezdett tele lenni a játék.
Egyébként a termés elég gyér volt, a szokásos Pidgey-Rattata-Spearrow-Drowzee négyesen kív egy Machop, egy Caterpie meg egy Horsee esett. Nem nagy valami
Viszont a távolságmérő tuti bugzik. Beállítottam kettő 5KM-es tojást az inkubátorba, és kb 4-5 KM-re lehet a melóhelyem (légvonalban), erre a játék csak 1.2KM-et detektált. Hát anyád
-
draco31
veterán
válasz
csasaKKP #802 üzenetére
Most fél óra után elmentem újra oda, de nem adott semmit.
Viszont ezt tényleg power bankkal kell játszani, sétáltam 500 métert, és 15% elsuhant az akkuból.
A Google térképpel össze van egyébként kapcsolódva a játék valahogy? Csak mert elég kis faluban lakok, és fotójuk is van a pokéshophoz tartozó világháborús szoborról. -
huntenseN
tag
Sziasztok, ti tudtok most játszani?
Nekem tegnap délután óta azt írja hogy nem megy a szerver.. Na de hétfő van, elvileg mindenki dolgozik, nem? -
whitezo88
nagyúr
A terkepen a felroppeno levelek csak disz? Odamentem de semmi.
-
Gyurma_13
aktív tag
Ha a pokemonokat listázzuk van ott egy számláló, hogy pl. 39/250
De nekem a rendszer elnyelt a 39-ből 11-et. Mert ha összeadom őket csak 28 jön ki.
Magyarul ha az összeset transferálnám nem látnék pokemont, de a számláló azt írná, hogy van 11.
És ha ez így folytatódik és a 11 ghost vagy hogy nevezzem felkúszik 250-ig, akkor hogy fogok tudni játszani?
Nálatok stimmelnek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Kompakt vízhűtés
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest