Hirdetés
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gombasm #1907 üzenetére
Köszi és mihione neked is
Annyira nem kell irigykedni , mert nem szeretnék romolgatni , főleg nem hogy fussanak a banki appok...viszont a hardvere nagyon jó ennek is mint a 13T-nek , de arra meg nincs CFW az MTK soc miatt.
Itt meg kérdés , megéri e a felárat a Snapi 8+gen 1 ~10% teljesítménye.A MIUI-tól meg kikészülök
-
mihione
őstag
válasz
gombasm #1122 üzenetére
Voltak azért jó akciók most mindenhol.Én meg a nem annyira kedvező árral vettem de úgy is 10 ezerrel olcsóbb volt mint itthon a legolcsóbb eldobos GSM boltnal.Akik meg akcióba vettek nekik 20 k-val volt olcsóbb.
Én első körben hazai forrásból akartam venni ahol van készleten,ott drágább volt valamivel de egyszerűen nem értem el őket telefonon,aztán gondoltam magamban jolvan akkor nem fogom az ilyen hazai vállalkozások zsebét tömni...biztos van köztük normalis is,de ott az ár is magasabb lesz szerintem.Plusz elképzelhető hogy ők is ugyanígy gshopperrol rendelik meg,ergo ugyanúgy várni fogsz rá
-
7Heads Drago
veterán
Melyik sufni boltban van szerinted gari? Ennyi erővel Kínából se rosszabb. Sőt ha tényleg gond van a teloval, te közvetlenül beszélhetsz a kínaival amúgy meg beküldöd a sufni cégnek és majd ő beszél a kínaival. Nekem anno 2-3 hónapig húztak így egy alaplapot. A készlet kiírás meg a legtöbbször kamu.... nem fog bekészletezni semmit se senki. Alig van 1-2 cég ahol nagyobb a készlet, minden más csak a nagykerben vagy egy depoban valahol.
-
Steve1207
veterán
A legnagyobb baj a sufni gsm-nél, hogy nem tudod mi lesz, nem tudod honnan van a készülék és simán eltűnhet a bolt is idehaza, amire már volt sokszor példa, mert kb 1-2 évente újat alapítanak. Garit meg annyit intéznek, mint amit te is otthon a fotelből egy hard resettel vagy fastboot rommal, mert nincs szervizük javarészt, mint régebben a hazai nagyobb "sufni" kereskedőknek legalább. Annál még akkor is nagyobb az esély probléma esetén, hogy lelevelezed külfölddel.
Valamint, ahol nincs 2 év gyári az utóbbi évek kötelező EU szabályozásai miatt 100e felett, az ugyanúgy a himihumi gari, akkor meg már legyen olcsóbb még 20e-rel, de ne azok zsebét tömjem, akik ugyanúgy nem csinálnak majd semmit komolyabb gond esetén.
(#856) WhiteWalker: páran 4-5 napot vártunk még 11.11 előtt is, nekem most került szállításra, de teljesen random. Majd küldik.
-
Redneck
nagyúr
1. Ezerszer vásároltam külföldről, sosem volt gond, minden megjött, van csomagkövetés.
2. Majdnem 40 rongy a különbség a két ár között, a sufni gsm hasznát meg nem fizetem meg.
3. Nem izgulok, van Paypal védelem, csak félreértettem ezt a global dolgot. Ez nem az Apple.Egyébként murphy hogy a jmf játékpénz pont most vett jobb irányt. Ha ez nem lenne, nekem sem lenne bukó a váltás.
-
trafoka
tag
Sikerült telepíteni, nem volt vészes, köszi a segítséget!
Lőttem egy pár teszfotót és sokkal jobb minőségűek lettek mint a gyári szoftverrel. Az egyetlen ami nem tetszik hogy esti módban stabilan kell tartani a telefont mert az OIS ellenére hajlamos elmosódni a kép, de ha sikerül akkor eszméletlen jó lesz a végeredmény! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest