Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz
7Heads Drago #912 üzenetére
Hát igen. Eredetileg jó ötletnek tűnt, de aztán nekem is vagy 3x elment közben a kedvem az összeírástól, miközben csináltam, de gondoltam, már befejezem.
Amúgy így ér(het)i meg. De írtam is, ha végül drágább lesz, ki se bontom, megy apróra.Már csak azt nem tudom, van-e értelme a 12 giga RAM-nak. Jelenlegi Redmi Note 10 Pro-mban 8 van, és nem nagyon volt olyan, hogy elfogyjon a RAM, inkább csak olyan, hogy bezárt appokat. De úgy, hogy, ha zsinórban nyomkodom 7 órát, és a végén előveszek egy appot, ami utoljára 7 órával ezelőtt volt megnyitva, – kell neki 1-2 mp, de – visszahozza úgy, ahogy volt. Míg, ha lerakom 1-2 órára, van, hogy a legutóbbi appot is bezárja, akár úgy, hogy ki se léptem belőle, csak lezártam a képernyőt. Ez azért elég idegesítő tud lenni..
Vágyom a több RAM-ra, de attól tartok, hogy a MIUI meg az Android úgyis azt hiszi majd, ő jobban tudja, mikor nem kell már nekem egy app.
Nálam általában 4-5 giga foglalt, tehát lenne még hely, de mégsem tud úgy működni, mint egy számítógép.Van itt valaki 12 gigás verzióval? Lenne értelme ebből a szempontból? Mi az, ahol ezt tényleg ki is használja a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest