Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Műszakis #1896 üzenetére
Ezt a lezárt képernyő meg reklám mentes dolgot mással is meg tudod csinálni nem nagy durranás. Gépen firefoxot használok mindent is tudsz rajta alakítani kiegészítőkkel és reklám is nuku és az egyik legjobb a kevés jók közül,telefonon meg a legjobban bevált pedig sokat kipróbáltam a kiwi browser lezárt képernyős lejátszás is megy de én inkább revancedet használom mert fizessen elő a fene a youtubéra.
-
nimfas
addikt
válasz
7Heads Drago #1894 üzenetére
Nekem mobilnetem van itthon. 5-6000eFt/hó, full korlátlan. 200-300+ Mbit (5G)
Felhő tárhelyem nincs, csak ami az ingyenes lehetőség, de van NAS (8+4TB) plusz van külső winyó a képek és dokumentumok mentésére.
Továbbá a telefon Wifi-n minden éjjel 2-kor automatikusan szinkronizálja a képeket a NAS-ra. (SMBSync2)
-
Pityu.
nagyúr
válasz
janakbacsi #1879 üzenetére
-
Terentius
őstag
válasz
janakbacsi #1879 üzenetére
Régen vancedeztem, de amióta a török youtube előfizetés kb. 600 ft/hó és premium akárhány eszközön, azóta nincs rá szükségem. Persze ha csak a telón használod érthető.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
mihione #1875 üzenetére
Én pont tegnap mentettem ismerősömnek le képeket iphone 11 pro-ról igen alapban eldobálja a csatlakoztatást de van egy ingyenes program a 3uTools azon keresztül szopktam iphonéról menteni azalatt semmi gond nincsen.De ettől függetlenül nem szeretem a nagyon zárt rendszert meg a túlárazásukat.Mindig rám fogják ismerősömék,hogy iphone utáló vagyok azért mondok negatívokat,pedig nem csak nekem nem jön be
meg isten igazán adroidos telefonról is mondok negatívat ha valami nem jön be.
#Sgr_A
Hát azért jó ha van mentés egy külső hdd-n én ismerek olyat akinek a telefonnal veszet minden képe mert a telefon lezárt elfelejtett minden fiókhoz tartozó dolgot is tehát oda sem lehet bejutni meg a telefonra is csak lóvés módszerrel amúgy ez egy iphone 8 telefon volt.Szóval jó az ha van neked otthon egy kézzelfogható mentés is.Ez a 2024 ben meg kinek van szöveg unalmas attól,hogy fejlődik a világ még nem kell minden után egyből rohanni.És nem mindig jó az új sem vagy nem mindig hasznos. -
mihione
őstag
Hat ha azt nezem hogy fel eves 2 terras google drive elofizetes arabol kijon egy 1 terras kulso vinyo amivel egy par evig elvan az ember akkor akar kettot is tud venni es 100%-ban biztonsagban vannak a cuccai, ugy hogy nincs lebutitva,tomoritve.Mostmar neken is be van kapcsolva a driveos biztonsagi mentes fotokra,de ezen tul is le fogom menteni oket amikor keszuleket valtok.
-
janakbacsi
őstag
revanced féle youtube alkalmazás van a telefonomon. az utóbbi időben azt csinálja, ha lejátszás közben teljes képernyős módra váltok, akkor maximumra emeli magától a fényerőt. ez rohadtul idegesítő, mert kiégeti a szemem. találkozott már valaki ilyennel?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
mihione #1863 üzenetére
Igen ezért vettem én is pl ezt a telefont mert egy jó kis snapdragon proci van benne.A xiaomi redmi note 8 pro is ütős telefon volt ott jöttek be a nagyon jó mediatek procik ráadásul felső kategóriás proci volt viszont nem mondom,hogy nem tudtam gcammal jó fotókat lőni de igen a proci behatárolt sajnos.
-
Pityu.
nagyúr
Pedig mennyivel jobb egy iphone se tok se semmi hozzá meg még csak nem is szeret kommunikálni más nem apple készülékekkel
meg cserében legalább túl is van árazva
-
juve600
nagyúr
Ma én is csatlakozom egy 12/256 os készülékkel
-
Carline
őstag
válasz
Gombinyó #1851 üzenetére
De ez a Xiaomi telóknál még mindig pirospont, mert egy-egy új modellre néha még itthon nem is lehet drágáért sem kapni tokot, kínából meg idő míg ideér és addig legalább van egy védőréteg.
Nekem F5-re is volt majd három hét , 13T-re meg kettő hét mire megjött a temu-s tok. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Gyári tok mennyire vállalható ?
-
Terentius
őstag
HyperOS-en is lehet adb tools-al gyomlálni?
-
kusza80
tag
Sziasztok!
Ma megjött a Pro.
Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes rendszert cserélni?
Tudom nyitni kell 168 óra!
Azt könnyű megcsinálni?
Van róla leírás?
Érdemes belevágni?
Szerintetek?
Nincsenek nagy igényeim, fizetés telefonról
És ha lehet rögzítse a hívásokatKöszi, ha segítenétek
"egy lelkes amatőr" Poco felhasználó
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Műszakis #1835 üzenetére
Én hol a wifit,hol a mobilnetet kapcsolom attól függ hol vagyok "néha kéne ki is mindkettőt
"
Na most megnéztem melyik módnál mennyi időt ír
Azon agyalok nem e placebo nálam és tényleg nem sokkal jobb akkumulátorkímélő módban a telefon,lehet letesztelem mit bír ha az nem használom.Viszont bekapcsoltam próbából a kiegyensúlyozott módot és ott már jelezte a képernyő az értesítési hatás működését.Vajon tényleg ennyi idő különbség lehet a módok között mint a fentebbi kép jelzi? -
pcnet
addikt
válasz
7Heads Drago #1830 üzenetére
Nem tudok róla. De majd csak javítják a hibákat. Inkább kivárok.
-
Pityu.
nagyúr
Jó most rájöttem az értesítési hatás dologra.Én általában Akkumulátor kímélő módban használom a telefont ez meg kilövi ezt a dolgot,este meg ultraerős akkumulátor kímélőre szoktam rakni azt tudom alapra teszi a rendszert.
Valaki egyébként használja az akkumulátor kímélő módot?És esetleg hasonlította már össze többet bír e így a telefon?Egyszer régebben még talán poco x3 pro-nál valami olyat olvastam,hogy nem bírta tovább a telefon csak kicsit korlátozottabb volt pár dologban.Lehet csak az én beidegződésem placebo,hogy tovább bírja. -
Pityu.
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1825 üzenetére
Ja csak itt minden automatikus nem kell szarakodni a téglázással meg egyéb dolgokkal.Szeretek babrálni de telefonon amíg kapom automatikusan a dolgokat addig nem akarok vele szarakodni,hogy most melyik mahinált rendszert tegyem fel jaj ez nem jó mert az nem fut rajta akkor rakjuk fel a másikat...
Na engem pl az az AOD dolog nem zavar nem várom el,hogy látszódjon állandóan az idő meg ilyesmi.Viszont próbáltam helyettesíteni az értesítési ledet ,van egy olyan beállítás,hogy értesítési hatás be is van kapcsolva de én még soha egyszer sem láttam,hogy működött is volna.
-
doongoo
addikt
szerintem ezt a fejlesztők fícsörnek vették, hogy clean legyen a felület alapból. Engem spec. nem zavar. A rendszerben biztos nincs rá beállítási lehetőség.
A MIUI féle fejlesztői beállításokban volt valami olyasmi, hogy rendszeroptimalizálás kikapcsolása (ezzel lehetett pl. 10 mp-nél hosszabb AOD-t is beállítani), én ott keresgélném ezt is, de a Hyper fejlesztőiben nem láttam ilyen lehetőséget, amikor átfutottam
-
mihione
őstag
Valtsatok ti is Aospa Paranoid Android custom romra es minden gond elszall!
-
Műszakis
tag
Hát nem vagyok tőle elragadtatva én se, FR megcsináltam este 8 kor vettem le töltőről reggel 5 kor még 100 on volt, ez úgy néz ki jó lett , de amit nem értek ,hogy miért nem lehet külön venni frissítéskor az androidot , az UI -t , a Biztonsági frissítéseket és a hibajavításokat , mert engem kb abszolút nem érdekel se az android se az UI .... Max csak a habijavítások es a biztonsági frissítések . Milyen jó lenne ha a használó eldönthetné ,hogy vissza akar -e állni a régi rendszerre.
-
pcnet
addikt
Nekem az egész OS nem tetszik. Jobban merül, Messenger alatt folyamatosan levágja a beszéd elejét és végét, telefon újra indítás megoldja. Grafikai bug is akad, random fekete az állapotsor, egy menübe lépés vagy visszalépés megoldja. Nálam a térerő is látványosan gyengébb mind Digi mint Telekom kártyával. Wipe cache egyszerűen nincs. Amennyire vártam az OS-t, most annyira mennék vissza MIUIra. Már bánom, hogy lecseréltem a jó kis F3-at erre a telefonra.
De talán majd jönnek frissítések és helyre hozzák a hibákat. De ez így nagyon korai volt.
-
Pityu.
nagyúr
Milyen örömteli elbaszták a jegyzetek emlékeztető hangját is a hyper os-ben
-
mihione
őstag
válasz
WhiteWalker #1806 üzenetére
-
nimfas
addikt
-
mihione
őstag
válasz
WhiteWalker #1796 üzenetére
Hali! Crdroid helyett én a Paranoid android (aospa) romot ajánlom abból is legutolso unofficial Android 13-as buildet.
Nekem ez vált be a legjobban,a fejlesztő csak ezt a romot heggesztgeti hozzá (most már a béta A14-et).Itt alapban megy a banki app és a gpay nfc fizetés is.Jo az üzemidő és villámgyors a rendszer.Melt kernel fut nálam. -
juve600
nagyúr
xiaomi.eu stabil romot használ itt valaki ? tapasztalatok ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
janakbacsi #1802 üzenetére
-
janakbacsi
őstag
válasz
WhiteWalker #1799 üzenetére
nem nehéz, van külön magisk topik. annak a moderátora "crok", aki eléggé ott van a szeren, és nagyon segítőkész.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia