Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gypiero

tag

Régen nem írtam már ide, mostanság csak olvasgatok. Múltkor volt itt szó a Pest környéki 150.750 kalóz átjászóról és annak díszes társaságáról... Tegnap az egyik csoportban is szóba került, őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ilyen aljadék banda is van a rádiósok között... Az egyik debreceni PMR csatornán is szokott menni utálkozás meg vita, de az elcsendesül percek alatt és közel sem ennyire alpári, van néhány baszódjmeg és annyi.

Egyébként megvettem a Baojie mobil rádió utódját, végül egy Wouxun KG-UV9D Plus mellett döntöttem. Eddig úgy tűnik, nagyon jó kis cucc, kaptam hozzá programozó kábelt is, amin meglepődtem, nem nagyon szokott járni, sőt SMA-BNC átalakító sem, az is volt a csomagban. :) A hangszórója és a mikrofonja is kiváló, szóval elégedett vagyok vele teljes mértékben. Hétvégén sikerült vele egy 17 és egy 43km-es összeköttetés is PMR-en a saját antennájával, aminek külön örülök. A hét hátralevő részében szabin leszek, lehet megpróbálok valamilyen apósoméknál egy házi barkács antennát megcsinálni, az alapanyag megvan hozzá, csak nem akarnék a harmadik emeleten nekifogni.

Új hozzászólás Aktív témák