Hirdetés
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gypiero
tag
Régen nem írtam már ide, mostanság csak olvasgatok. Múltkor volt itt szó a Pest környéki 150.750 kalóz átjászóról és annak díszes társaságáról... Tegnap az egyik csoportban is szóba került, őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ilyen aljadék banda is van a rádiósok között... Az egyik debreceni PMR csatornán is szokott menni utálkozás meg vita, de az elcsendesül percek alatt és közel sem ennyire alpári, van néhány baszódjmeg és annyi.
Egyébként megvettem a Baojie mobil rádió utódját, végül egy Wouxun KG-UV9D Plus mellett döntöttem. Eddig úgy tűnik, nagyon jó kis cucc, kaptam hozzá programozó kábelt is, amin meglepődtem, nem nagyon szokott járni, sőt SMA-BNC átalakító sem, az is volt a csomagban.
A hangszórója és a mikrofonja is kiváló, szóval elégedett vagyok vele teljes mértékben. Hétvégén sikerült vele egy 17 és egy 43km-es összeköttetés is PMR-en a saját antennájával, aminek külön örülök. A hét hátralevő részében szabin leszek, lehet megpróbálok valamilyen apósoméknál egy házi barkács antennát megcsinálni, az alapanyag megvan hozzá, csak nem akarnék a harmadik emeleten nekifogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest