Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
zolizozo80
üzenetére
Sziasztok!
Feladatul kaptam, hogy életet leheljek egy Simatic IPC277E típusú touchpanel-be.
Eddig nem foglalkoztam ilyen siemensen panelpc-ékkel, szóval elnézést, ha butaságot kérdezek.
A konkrét gépnél az a helyzet, hogy valaki kivette belőle az SSD-t. De a megrendelőnek megvan elvileg a touchpanelre került grafikus projekt mentése (bár ezt még nem kaptam meg). A kérdéseim:
- Tehetek be bármilyen SSD-t?
- Ugye most oprendszer sincs meg ilyesmi. A siemens-es dokumentációkban azt olvasom, hogy létezik valami USB stick, amiről vissza lehet állítani a gyári állapotot. Ezt az USB stick-et meg lehet valahol vásárolni, vagy el lehet készíteni? (mint pl egy windows install-t)Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest