Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZorKK
csendes tag
Sziasztok!
Van itt némi hálózati tényező, amivel nem sikerült zöld ágra vergődnöm. Az S7 1200 - 1211-est összekötöm a PC-vel, gyönyörűen megtalálja a TIA, felismeri az eszközt, kap egy helyi IP címet (Jelenleg 192.168.0.2)
A helyzet a következő:
Miért nem látom ezt az IP-t a fenti esetben, ha Command Prompt-ban az Ipconfig /all paranccsal lekérdezem a hálózati eszközöket? (Próbáltam IP scannerrel is, csak a gépemet találja, nincs semmi más eszköz)A másik kérdés: Ha nem a Hálózati illesztőkártyára kötöm közvetlenül, hanem Routerre, amelyen az összes itthoni hálózati eszköz van (PC, NAS) akkor abszolút nem találja a CPU-t a TIA Portal. Próbáltam már többféle beállítást a Routeren, DHCP szerverként adtam neki állandó IP-t amelyet MAC Address lekérdezéskor oszt ki neki a DHCP, így nem találja meg. Ha kikapcsolom a DHCP-t, akkor szintén ez az eredmény.
Vírusírtó nincs a gépemen, Tűzfal ki van iktatva. A gépen a hálózati beállításaim automatikusra vannak állítva, nincs statikus IP cím beállítva egyik eszköznek sem.
Kérem, ha van ötletetek, segítsetek, mert tanácstalan vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest