Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
molntomi
üzenetére
Egészen biztos hogy rá tudod tölteni ugyanazt a projectet tölteni mindkettőre WinCCF-ből.
Hogy az egyikről lementett image backup (pl. Prosave) a másikra felmegy-e azt nem tudom, szerintem igen.Ha a verzió tér el, akkor a WinCCF project töltés előtt a verzió egyeztetés után figyelmeztet hogy OS update kell és megkérdezi hogy megcsinálja-e.
Ha igent nyomsz megcsinálja és átmegy a project, ha nem-et, akkor kilép.OS update elég hosszadalmas és ha közben megszakad (pl. "erase flash" közbel emegy a HMI tápja, akkor nem bootol be utána szóval abban van egy kis kockázat. Helyrehozható az is, de körülményes lehet a dolog).
Ha az order number kibontását akarod tanulmányozni, akkor a MLFB numbering system nevű dokumentumot keresd (Machine-Readable Product Designation).
Regisztrációhoz kötött, de letölthető a Siemens-től. Bár szerintem sokat abból sem fogsz megtudni az utolsó számjegy jelentésével kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest