Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
albinolynx #5986 üzenetére
Szevasz albinolynx!
"Értem. Ez a leglényegtelenebb része a számomra. A többi fennmaradó kérdésben tudsz segíteni?"
Értem. Nos én nem tudom mi a lényeges és lényegtelen neked, mert nem közölted.
De ezt nem is próbáltam mérlegelni.Egyszerűen csak megpróbáltam segíteni a célod elérésében.
Ugyanis ha natív MicroWin-t használsz, akkor sem virtuális gépre nincs szükség, sem XP-re (legalábbis emiatt). Ezzel a felállással a többi kérdésre nem kell már válaszolni, mert azok egyszerűen fel sem merülnek.
Sajnálom ha ez a megoldás nem felel meg, azt már neked kell tudni miért.Egyébként nem esélytelen virtuális gépből soros porttal kimenni fizikai interfészre (akár még USB-sre sem), de mivel ezt az összeállítást így ahogy leírtad még sosem próbáltam, nem írtam rá semmit.
Használtam már virtuális gépen S7 szoftvert, de az nem Virtualbox volt, hanem MS VM.
Van RS485 átalakítóm, de nem az Ebay-en vettem.
Használtam már virtuális gép alatt futó S7 programot, de az nem MicroWin volt, hanem Step7.
Használtam már virtuális gép alól host-ra dugott interfészt, de az nem RS485 átalakító volt, hanem PC adapter USB.Részemről ezzel a válasszal kell beérned...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest