Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoel
csendes tag
Sziasztok
Van egy házifeladatom Omron plc-re.
Nem kell megijedni, nem mással akarom elkészíttetni, csak segítség kellene megértetni a dolgokat? Mellékeltem egy konzultációs feladatot (nem az enyém).
Szóval az első három grafikon adott, a tobbit nekem kell megrajzolni.
Azt gondolom, hogy az elvet értem, de lehet, hogy nem:
-Van egy start jel ST, aminek a hatására valmi1 elmozdul, ezért az s1 véghelyzet érzékelő kikapcsol.
-Amikor a valami1 elér egy pontot, az s2 végálláskapcsoló bekapcsol, a valmi1 megáll, elindul a valami2 és az s3 végálláskapcsoló kikapcsol.
-Amikor valami2 elérte az s4 végálláskapcsolót, akkor az bekapcsol és a valami2 iránya megfordul.
-Amikor végül a valami2 visszatér a kiindulási pontra, az s3 végálláskapcsoló bekapcsol, a valami2 megáll, az s2 kikapcsol és a valami1 elindul visszafelé.
-Amikor a valami1 elérkezik a kiindulási pontra, akkor az s1 bekapcsol és a valami1 megáll.Remélem, hogy jól értelmeztem a rajzot.
Namost, kérdéseim:
-miért van az s2s3 jel külön ábrázolva?
-mit jelent az F diagram?
-Nem tudom hogyan jelöli a Set-Reset táblában és a létradiagramban a megállást és az irányváltást, mit jelent az Y1 és Y2
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs