- Házimozi belépő szinten
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én villamosmérnökit végeztem egy vidéki fősulin, óriási tévedés volt oda menni, de pont a rendszer átalakításakor mentem oda és az ajánlások is jónak tűntek az ott tanulóktól. Szerintem ők sem merték beismerni hogy szar és tévedtek. Nos én még a közelében sem jártam a programozásnak pedig pár éve már járkálok utána, de ami biztos, ha nincs jogsid akkor nem leszel PLC programozó, nagyobb gyárakban ahol mondjuk az üzemvitelt kell vinni és módosítani a már meglévőt oda meg ez sajnos túl kevés.
én tippem
Kezdő villanyszerelő nagyobb gyárakban három műszakban többet keres (kb 200k nettó) mint egy kezdő mérnök (kb 130k nettó). Jobb helyeken vannak tréningek is és élőben láthatod mi mit csinál.
Sok ötletet el lehet lesni, sőt kicsit az elvárásoknak is a mélyére lehet látni, én megmunkáló gépeket tartok karban, fontos, hogy a gép nyitott ajtóval még véletlenül se indulhasson el ezért egy szimpla ajtó zárt állapot ellenőrzéshez 3 szenzort 1-2 biztonság relét és esetenként még néhány csatoló relét is használnak, és ezek közül csak egyik kapcsol PLC-re jelet.üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drón topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest