Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
üzenetére
Szia!
Én villamosmérnökit végeztem egy vidéki fősulin, óriási tévedés volt oda menni, de pont a rendszer átalakításakor mentem oda és az ajánlások is jónak tűntek az ott tanulóktól. Szerintem ők sem merték beismerni hogy szar és tévedtek. Nos én még a közelében sem jártam a programozásnak pedig pár éve már járkálok utána, de ami biztos, ha nincs jogsid akkor nem leszel PLC programozó, nagyobb gyárakban ahol mondjuk az üzemvitelt kell vinni és módosítani a már meglévőt oda meg ez sajnos túl kevés.
én tippem
Kezdő villanyszerelő nagyobb gyárakban három műszakban többet keres (kb 200k nettó) mint egy kezdő mérnök (kb 130k nettó). Jobb helyeken vannak tréningek is és élőben láthatod mi mit csinál.
Sok ötletet el lehet lesni, sőt kicsit az elvárásoknak is a mélyére lehet látni, én megmunkáló gépeket tartok karban, fontos, hogy a gép nyitott ajtóval még véletlenül se indulhasson el ezért egy szimpla ajtó zárt állapot ellenőrzéshez 3 szenzort 1-2 biztonság relét és esetenként még néhány csatoló relét is használnak, és ezek közül csak egyik kapcsol PLC-re jelet.üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gamepad
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest