Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirchy
tag
Köszönöm a segítséget.
Beszéltem a hazai forgalmazóval. Nem tudták megmondani, hogy a gyakorlatban menni fog-e,de a vezérlő elvileg kompenzálja az eltérést.
Átolvastam a cirka 120 oldalas DriveWare (paraméterező program) leírást és elvileg van benne egy home üzemmód amit,ha sikeresen felparaméterezek magától üzemmódot vált egy bizonyos ponton. Ekkor megáll és visszamegy alaphelyzetbe,tehát a túlfutás sem jelentene problémát. A baj az,hogy a gyakorlatban leghamarabb is csak jövőre lesz valami a projectből, viszont nekem most kellene leadnom egy működőképes megoldást.Minden esetre még egyszer köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest