Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
01101010111
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy TP170B MONO programját szeretném frissíteni. Az eredeti program még Protool-ban készült (v5.2 SP2), de az üzemben szeretnék kiirtani a Protool-os projekteket ezért át kell konvertálni WinnCC-be. Az a cél, hogy Wincc Flexible 2008 Advanced SP2 verzióval barkácsolni lehessen a programban. A program konverziót Protool-ból WinCC SP2-be, kis kerülővel ugyan, de megoldottam. (Előbb WinnCC 2008 SP1-el átkonvertáltam a Protoolos programot, majd WinCC 2008 SP2-vel a SP1-es programot.)
A TP-be való betöltés viszont nem megy. Egy OS update-re lenne szükség, de ezzel a hibaüzenettel megáll a folyamat:The desired action cannot be executed. This ProSave version and the operating sytem of the operating unit are not compatible. Please perform an operating system update for the HMI device. (Reset to 'factory settings' if necessary)
B5.2.2.23 Loader van a HMI-n, és a B7.2.3.0-at kéne valahogy feltenni. Az a baj hogy fogalmam sincs melyik verziószámú ProSave-re lenne szükség és honnan lehetne azt beszerezni. A legrégebbi ProSave nálam V7.4.6.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest