Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
01101010111
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy TP170B MONO programját szeretném frissíteni. Az eredeti program még Protool-ban készült (v5.2 SP2), de az üzemben szeretnék kiirtani a Protool-os projekteket ezért át kell konvertálni WinnCC-be. Az a cél, hogy Wincc Flexible 2008 Advanced SP2 verzióval barkácsolni lehessen a programban. A program konverziót Protool-ból WinCC SP2-be, kis kerülővel ugyan, de megoldottam. (Előbb WinnCC 2008 SP1-el átkonvertáltam a Protoolos programot, majd WinCC 2008 SP2-vel a SP1-es programot.)
A TP-be való betöltés viszont nem megy. Egy OS update-re lenne szükség, de ezzel a hibaüzenettel megáll a folyamat:The desired action cannot be executed. This ProSave version and the operating sytem of the operating unit are not compatible. Please perform an operating system update for the HMI device. (Reset to 'factory settings' if necessary)
B5.2.2.23 Loader van a HMI-n, és a B7.2.3.0-at kéne valahogy feltenni. Az a baj hogy fogalmam sincs melyik verziószámú ProSave-re lenne szükség és honnan lehetne azt beszerezni. A legrégebbi ProSave nálam V7.4.6.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest