Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
soldi3r
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy nem teljesen korrekt eljárás, de szerintem se várjon el korrektséget, az, aki inkorrekt a beszámítóval szemben.
byte-by:
Hidd el, csak pszichológiai értéke van egy ilyen szerződésnek, nálunk is így vannak megírva a papírok. Ha nem fizet, futhatsz a pénz után. Egy nagy cég nyilván nem fog eltűnni a föld színéről egy ki nem egyenlített számla miatt. Így aztán 2-3 év után valószínű kiegyenlítik. Ha van az adott cégnek annyi tartaléka, hogy ez a kiesett bevétel nem terheli meg, akkor ok. Az én előző munkahelyem azért szűnt meg, mert negyed éves munkát nem fizetett ki egy amerikai multi cég. Persze utána már egyenlített volna, de akkor már nem volt kinek.
Olyan ez mint az elsőbbség adás. Ha valakinek nem adják meg, mindenki neki ad majd igazat a temetésén
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest