Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekecs
csendes tag
sziasztok
Az a helyzet, hogy az én végzettségem erősáramú berendezés-szerelő, nem értek sokat az elektronikához. Szóval az van hogy szeretnék egy elektromos karbantartói állást, egy multi cégnél, ahol plc vezérlésű gépek vannak és felvételinél, kapásból egy villamos rajz olvasással kezdenek. Nem vagyok teljesen hülye a villamos rajzokhoz, de láttam már párszor ilyen gépek elektromos rajz dokumentációit, ami kurva sok oldalas, és nem teljesen tudom értelmezni őket. Szóval:
Milyen tematika szerint lehet eligazodni ilyen doksin?
Néhány irányelvre lennék kiváncsi.
Hol találok ilyenfajta rajzot hogy addig is tudjam tanulmányozni? (pl. egy konkrét gép sok oldalas rajz dokumentációja)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest