Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
Üdv!
Pont ez jött elő nálam is, nálam ugyan Tia Portal van (per pillanat S7-300-as CPU, de csak azért, hogy szimulálni tudjak, de egyébként S7-1200 CPU lesz, csak sajnos az S7-1200-at nem lehet szimulálni).
Szóval én így csináltam:
Tehát az Fb_Redony Fb-ben a Static-ok között létrehoztam egy xton nevű, TON típusú IEC TON-t. Ha mondjuk a Main(OB1) OB-ben ebből az Fb_Redony-ből létrehozok X darabot (persze külön DB-ben mindegyiket), és ezek meghívódnak, akkor mivel bennük static-ként adtam meg a TON-t, ezért ezek egymástól független TON-ok lesznek, jól gondolom ?
Elolvastam a [multiple instance] írásod, ott is így van, ha jól értettem.
Még valami: S_ODT, S_PULSE-t lehet így használni multiple instance-al ? Vagy ott a %Txx miatt ezt nem lehet ?
Köszi.
Imi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest