Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemeny76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Analóg jelkezeléssel lenne problémám és szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy 314C-2DP CPU amin van 4 analóg bemenet és 2 analóg kimenet.Az analóg bemenetre egy rezgés érzékelő szonda 4...20mA-es kimenetét kötöttem, ami alapján szabályozni kellene egy SEW frekvenciaváltót, egy analóg kimenetről. Mivel
a CPU-n lévő analóg kimenetek foglaltak beillesztettem egy kétcsatornás analóg kimeneti kártyát (6ES7-5HB01-0AB0). A bekötések és skálázás után a bemeneten tudom a VAT táblában figyelni a bejövő műszeresen is mért pl. 13mA-es jelet. De amikor a frekiváltóra rákötöm az analóg kimenetet a 13mA-es jel a VAT táblában kb.2-3mA-re esik le.
A rezgésmérő jelenleg 24VDC külső tápfeszültséget kap és két mért jelet szolgáltat amiből csak az egyiket használjuk.
A kártya analóg bekötési rajza szerint a 10-9-es pontokat kell használni én a 9-es pontra kötöttem a szonda által kiadott mért jelet és a 10-es pontra a kártya M+-t kötöttem. Nem tudom jó e ez a bekötés így? Ha jó akkor esetleg van e valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest