Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemeny76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Analóg jelkezeléssel lenne problémám és szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy 314C-2DP CPU amin van 4 analóg bemenet és 2 analóg kimenet.Az analóg bemenetre egy rezgés érzékelő szonda 4...20mA-es kimenetét kötöttem, ami alapján szabályozni kellene egy SEW frekvenciaváltót, egy analóg kimenetről. Mivel
a CPU-n lévő analóg kimenetek foglaltak beillesztettem egy kétcsatornás analóg kimeneti kártyát (6ES7-5HB01-0AB0). A bekötések és skálázás után a bemeneten tudom a VAT táblában figyelni a bejövő műszeresen is mért pl. 13mA-es jelet. De amikor a frekiváltóra rákötöm az analóg kimenetet a 13mA-es jel a VAT táblában kb.2-3mA-re esik le.
A rezgésmérő jelenleg 24VDC külső tápfeszültséget kap és két mért jelet szolgáltat amiből csak az egyiket használjuk.
A kártya analóg bekötési rajza szerint a 10-9-es pontokat kell használni én a 9-es pontra kötöttem a szonda által kiadott mért jelet és a 10-es pontra a kártya M+-t kötöttem. Nem tudom jó e ez a bekötés így? Ha jó akkor esetleg van e valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest