Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemeny76

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Analóg jelkezeléssel lenne problémám és szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy 314C-2DP CPU amin van 4 analóg bemenet és 2 analóg kimenet.Az analóg bemenetre egy rezgés érzékelő szonda 4...20mA-es kimenetét kötöttem, ami alapján szabályozni kellene egy SEW frekvenciaváltót, egy analóg kimenetről. Mivel
    a CPU-n lévő analóg kimenetek foglaltak beillesztettem egy kétcsatornás analóg kimeneti kártyát (6ES7-5HB01-0AB0). A bekötések és skálázás után a bemeneten tudom a VAT táblában figyelni a bejövő műszeresen is mért pl. 13mA-es jelet. De amikor a frekiváltóra rákötöm az analóg kimenetet a 13mA-es jel a VAT táblában kb.2-3mA-re esik le.
    A rezgésmérő jelenleg 24VDC külső tápfeszültséget kap és két mért jelet szolgáltat amiből csak az egyiket használjuk.
    A kártya analóg bekötési rajza szerint a 10-9-es pontokat kell használni én a 9-es pontra kötöttem a szonda által kiadott mért jelet és a 10-es pontra a kártya M+-t kötöttem. Nem tudom jó e ez a bekötés így? Ha jó akkor esetleg van e valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák