- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
halo w3dzz !
nekem címezted a kérdést, ami megtisztelő, de Szirty sokkal jobban képben van, a pointerekkel kapcsolatban meg pláne.
mindazonáltal (omron PLC esetében), ha TTIM (087) timert választasz az a reset-elésig megtartja az értékét.
tehát, hogy mennyi maradt még azt tudni fogod , mert visszaszámol.egy memóriába bemásolhatod, resetelés elött.ugyanezt az értéket ,amikor leállítod a timert, kivonhatod a beállított értékből, majd bemásolva szintén egy memóriába,regisztrálhatod mennyi telt el, aztán akár resetelheted.
az indító feltételek mindkét esetben ha újra elindul , akkor borítja a dolgot.
a timerek típusánál érdemes válogatni.a "sima" TIM / (H), a bemenet leállítása után, felveszi a beállított értéket, tehát neked nem annyira jó, ámbár ha egy regiszterbe másolod az eredményt leállításkor (vagy a leállítás feltételével) , akkor szintén elmentheted a kívánt értékeket.persze vigyázni kell a , hogy a ciklus futása ne befolyásolja az újra írásokat vagy indításokat, csak amikor szükség van rá.nem tudom mit szeretnél a pointerekkel kapcsolatban, de én nem igazán használom őket.
byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Gitáros topic
- Windows 11
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest