- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga
üzenetére
Hali isvarga!
"Az adott alkalmazások időbeni garantált lefutására gondoltam .(nálam is adott felhasználástól függ )"
Én pont azt szerettem volna kiemelni, hogy a PLC MINDIG determinisztikus. Ez nem függ semmitől, az alkalmazástól meg pláne nem.
Egy ciklus garantáltan véget ér egy megadott időn belül (ált. max. 100ms körüli értéket szoktak megengedni, de nagyobb PLC-knél ezt lehet állítani is).Ha mégsem képes lefutni (hogy képes-e vagy sem az a kódtól függ, mert lássuk be: egy végtelen ciklusra annyira nem jellemző hogy meghatározott időn belül lefutna) akkor a rendszert biztonságosan leállítja (vagy egyéb olyan akciót hajt végre, amivel a probléma biztonságosan kezelhető).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB RAM 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest