-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyox
csendes tag
válasz
marci85 #9279 üzenetére
Szia!
Én is nemrégiben vettem meg a saját TX-P42UX30E tv-m és nagyon elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom. Nézegettem más hasonló árú készülékeket is de azok gyengébb tudásúak voltak, vagy a képük volt rosszabb. Én vettem hozzá egy médiaboxot is (Ferzon droidTV) az jól kiegészíti, bár megvannak az androidos nyűgjei. Sokan mondták nekem hogy 3-3,5 méterre kicsi lesz de egyáltalán nem, sőt ha az "ajánlott" távolságról nézem be sem látni a képernyőt rendesen. Ezért az árért ez a nyerő választás!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz
marci85 #9279 üzenetére
Az UX30 már kifutó széria, elképzelhető, hogy lassan kifogy a készlet a hivatalos kereskedőknél. A webshop-okkal csak óvatosan, nem egy van, aki még a pán-európai garancialevelet sem adja, de egyébként az sem releváns, hogy mit írnak, mert nagy eséllyel nekik sincs készleten.
Amúgy 110 eFt-ból nem kapsz ennél jobb fullHD plazmát, tekintve, hogy pl. a Samsung-nak nem is volt ilyen kis méretű (42-43"-os) fullHD modellje tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest