Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Epson nyomtatók
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
modflow #85122 üzenetére
Nekem folyamatos szélmalomharcom a rádiós PC perifériák kérdése.
Ragaszkodom a rádiós kivitelhez, sőt azon belül is ahhoz, hogy könnyű rugós mechanikus kapcsolós legyen a billentyűzet, és magas polling rate-en üzemeljen az egér (valamiféle arany középút ahhoz, hogy gyorsan lehessen gépelni, jól lehessen célozni a videójátékokban, de kényelmes legye a szobából ki/be járkálós kósza netezgetés, vagy a filmnézés minimális számú kütyüvel).Hiába veszem meg a legjobbnak tűnő kütyüket hosszas keresgélés után jó drágán, és hosszas várakozással (legutóbb ~40 napot vártam egy billentyűzetre, hogy legyen a nekem tetsző kapcsolós és kiosztású raktáron bárhol), ha bármi változik a szobában, de főleg ha cserélődik maga az eszköz, akkor hetekig kell pakolásznom a vevőket, hogy tényleg hibátlanul működjenek.
A mostani egerem pl. csak a saját fekvő hosszanti tengelyéhez képest északtól -45°-ra szereti látni a vevőjét nagyjából a saját magasságában. A régi billentyűzetem jobb szerette, ha 0°-ban állt, de legalább fél méterrel alacsonyabban, vagy magasabban. Az új bill pár hét után még mindig "tesztelés alatt", bár sehova sem visz most a teszt, mert apró kis foglalatban elvesző adója van (nem saját kábeles) és nem találtam itthon USB hosszabbítót (azokat mindig elhagyom), hogy mozgassam (két szobával messzebbről is működik, ha csak próbálgatom, itt a naponta 1-2 alkalommal 5-10 másodpercig jelentkező kis anomáliákra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest