Új hozzászólás Aktív témák

• kevepapa

aktív tag

Na Urak!

Szombaton beizzítottam a vadonatúj 50UT50-et és leesett az állam/állunk.

Ezt a pillanatot hosszas kutakodás, fórumozás, tesztolvasgatás, és persze az élőben történő megszemlélés előzte meg. St50-et szerettem volna, de mikor ráébredtem, hogy szemüveg+médiajátékos+minőségi hdmi kábelek+túlfeszvédő is dukál hozzá akkor sajnos lejjebb kellett lépnem egy fokozatot. Így lett volna Samu E550 ha nem jöttek volna szembe a cnet és a hdtvreview tesztjei, amik az UT50 vásárlást szorgalmazták. S mivel 90%ban csak este használjuk a tv-t akkor is filmnézésre, ezért nem féltem a szűrő hiányától.

A tvt 230ért vettem + 11K ért a 2 év gyárit kiegészítettem +2 év garival, mindezt itt

Gyerekek, ez valami csodálatos. A tv még nincs kalibrálva, a bejáratás miatt szépen megy normál, gyári beállításon, de így is olyan brutálisan szép színei és nagybetűs FEKETÉJE van sötétben hogy az valami lélegzetelállító. Életemben először látok olyat hogy sötét jeleneteknél nem lehet észrevenni, hogy "hol ér véget a tv képernyője". Fantasztikus.

Nappali fényviszonyok között a képernyője valóban tükröződik, de már enyhe besötétítéssel is sokat lehet segíteni a dolgon. Hozzáteszem, nálunk ez maximum hétvégén délelőtt/délután lehet gond, de filmekhez akkor is besötétítettem volna, ha VT50-et veszek.

Mind a dvd, mind a médialejátszóval kiválóan hasít, a KáCsa silverline kábelek is gyönyörűen "teszik a dolgukat".

Az egyetlen ami kérdőjel számomra, hogy nem hozza be DVB-T-n a csatornákat.

Ugyan az analóg kábelt nem dugtam bele, csak a upc set top boxot scarttal (tudom, tudom, hamarosan váltok hd boxra), de semmit nem talált se DVB-T, se DVB-C (nyilván).

Mit kell tenni, hogy foghassam az M1-et hdban?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák