Hirdetés

Aktív témák

• Henry06

tag

Nekem nincs még hdtv-m, ezért jelenleg 3 plazmán gondolkodok(aztán majd karácsonykor megveszem:)
    Panasonic TX-P42x10e
    Samsung PS42B450B1WXXH
    Samsung PS42B430P2WXXH
    Majd kitalálom hogy melyik legyen az, csak egy a fontos ne legyen Green ghosting! Remélem ez a hiba már a 0 felé közelít, ezeknél a tv-ék-nél.
    Lg vel kapcsolatban, nekem ha volt tőlük terméken az vagy gyengus volt, vagy egy nagy ....r:) Viszont ez évekkel ezelőtt volt, azóta csak ámulok bámulok hogy mennyire frankó tv-ket raknak össze, legalábbis élőben nagyon király képük van, jó dizánjuk, stb. Amin meglepődtem, hogy pár hónapja olvastam, hogy világszinten az lg adja el a samsung után a legtöbb tv-t! Szal valszeg lóvé is van a fejlesztésekre, viszont ennek ellenére is vannak hibái a tévéiknek, pl: Lcd-ben majdnem az összes gyártó közül a leggyengébb a feketéjük, a gyors mozgásmegjelenítésében is elég bénák, stb. Plazmánál meg ugye a beégés és Ghosting bezony eléggé jelen van, legalábbis 2008-as plazmájukról írt tesztekben azt írták hogy majdnem évekkel vannak lemaradva a panávalés a samsungal szemben, szal ha idén nem vettek egy kis segítséget az előbb megnevezett két gyártotol ennek a hibának a kiküszöbölésére akkor biza én nem veszek tőlük plazma tv-t. Azért sincs a jelöltjeim között:) Szal én nem vennék Lg-t, legfeljebb lcd-ben, talán.

[ Szerkesztve ]

Go Gunners!

Aktív témák