Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Léghűtés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#25237004 #181659 üzenetére
3. enemy perception range - ez harcban megint zéró jelentőséggel bír, ha nem bujkálva küzdött eddig sem az ember
Pont, hogy elég nagy jelentőséggel bír, mert csata közben még több gépet odavonz, ha nem figyelsz. Konkrétan a DLC Tallneck javítós küldetésének azért kellett nekifutnom többször, mert a közelben sétálgató kisebbek észrevették, ahogy a nagyobbal harcolok.
De ha ultra hardon tolod, akkor már ismered, ezért nem értem.
A DLC-vel nem játszottam eddig egyszer sem. Az alapjátékkal nincs nagyobb probléma, kevés támadásuk van, sok a charge, rövid a range, könnyű kikerülni mindent. A DLC-ben nagyobb a robotnépsűrűség, keményebbek, több az aoe és távolsági támadás, agresszívebbek a gépek. A very hard, majd ultra hard alapjátékhoz képest a DLC ultra hardon nehéznek számít.
Elden Ring egy lófütty játék amúgy, csak azért hoztam példának, mert friss tapasztalat. A DLC-hez day 1 kellett azért egy kis mellszőrzet, de azóta azt is nerfelték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest