-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Televan74 #17105 üzenetére
Nekem jól jön ki a dolog. PS4 Pro-hoz van egy 4TB-os külső HDD, az lesz használva PS5-ön a PS4 játékokhoz, és a belső SSD-re csak a PS5 játékok kerülnek, amiből nem lesz sok még. Fél éven belül lesz várhatóan gigás netem, akkor pedig már nem gáz törölni és újra letölteni játékokat. Mostani net sebességgel egész éjszaka kell 1-1 játékhoz.
Moby: Lehet olyan extra is az SSD-n ami nincs meg a mostani kereskedelmi forgalomban lévőkön. Vagy szimplán szoftveresen tiltva lesz, és csak a Sony által "támogatott" SSD-k lesznek használhatóak. Elmélkedni lehet, de szerintem premier előtt nem sokkal lesz csak lista mely SSD-k lesznek jók, vagy akkor kerülnek bemutatásra/piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged