Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
OBubiO
csendes tag
Ps pro használók, megírnátok, nektek működik e az első USB portokon a billentyűzet? Köszönöm
-
OBubiO
csendes tag
válasz Sefter #105548 üzenetére
Hát kicsit bugyuta dolog részükről. Egyrészt azért, mert ugye gépről meg lehet csinálni, közben a PlayStation fórumán is olvastam, hogy ezt a megoldást ajánlják, hogy gépről változtassa meg az ember.
Másrészt nem tudom az email címet minek ennyire féltve óvni, azért nem annyira titkos az. -
OBubiO
csendes tag
Az imént változtattam meg nagy nehezen a belépési emailemet (psn).
Létre hoztam egy emailt az összes ilyen játékos klienshez, pshez. A kukac előtti név ugyanaz, mint a PS, steam, origin, stb id-m.
Ezért azt írta a webes felület, hogy túlságosan nagy a hasonlóság az email címem és az ID között. Az appban is megprobaltam, ott is azt írta. Aztán a ps menüjében próbáltam és ott engedte.
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy vajon miért nem szerette volna, ha azonos az id a maillel? Steam, origin, stb nem problemazott.
2: Ha elfogadta végül, nem fogja egyszer csak kitaszitani a rendszer?[ Szerkesztve ]
-
OBubiO
csendes tag
válasz ViktorHUN79 #105477 üzenetére
Jól
-
OBubiO
csendes tag
Owerwatch akcios lett. 11.500 a 21.000 helyett.
-
OBubiO
csendes tag
válasz A`rpi #105374 üzenetére
Végre egy objektiv velemeny. Ezen csak ront, ha valaki bele keveri azt, hogy neki szemely szerint mi van, mert valoszinu, ha valakinek sima van feleslegesnek mondja a prot, ha proja van , elavultnak a simat. Tisztelet a kivetelnek
Ui. Van mas is, aki szokott psrol irni? Eleg idegtepo Raadasul motion sensorral, vagy mi ez[ Szerkesztve ]
-
OBubiO
csendes tag
Sziasztok. Mennyire kockázatos letöltõkódot venni maganszemelytol? Tul olcsonak tunik ,es nem mondja meg az eredetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest