Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
Lehet égő lesz amit mondani fogok csak hogy beszálljak ebbe a Switch vs. stbstb. buliba, de egyik szempont az is nálam, hogy pl. az OkamiHD-t vagy Witcher 3-at szívesebben játszom Switchen, mert a külön-külön kézben fogható Joy-Con-nal olyan egyedi fetrengős pózokat tudok felvenni, amit semmi mással azelőtt

-
Zolibacsi88
aktív tag
Végére értem a Jedi: Fallen Ordernek. Hát komolyan mondom beszabehu ez a játék. Nagyon kellemeset csalódtam! Merem ajánlani. Az idei single storys játékok, amiket psen toltam ott van köztük a topon.
-
Zolibacsi88
aktív tag
A szájízemnek valahogy keserédes ez az “őszi szezon”. Remélem ti azért találtok benne valami ínycsiklandót. Talán Star Wars FO még befigyel.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Akkor jó lesz! 
-
Zolibacsi88
aktív tag
Azt látom ebben a Breakpointban, hogy főként azok szídják, akik nem kapták meg a “nyers taktikai shooter”-üket, ami a wildlandsben működött. Ugye már az elején le tudtad darálni az 5-ös erősségű zónákat, ha jó volt a taktika, itt viszont bejött ez a gearscore, ami ezt ellehetetleníti, és ez így “nemoké”. (nem említve az animációs bugokat, a megmaradt input lagot, azt a nem épp használható menü kurzort, a jármű és fegyverhangokat... stb). Sajna nekem sem bejövős, hiába béta, túl sok “drasztikus” változás kéne, ami nem fog végbemenni megjelenésig, meg még kitudja meddig.
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Fuuu, erről volt egy tartalmas beszélgetésünk egy társaságban, nagyon érdekes volt. “Buta mód leegyszerűsítve” a konzekvencia az volt, hogy ha sok féle fajta médiumot fogyasztasz( sorozat/film/anime/játék/zene/könyv) és ahogy az idő is telik, egyre idősebb leszel, eljutsz egy olyan pontra, mikor majd nagyítóval kell keresned az újdonságokat, mert mindent “valahol màr láttál”. És ezekhez a tartalmakhoz minél jobban hozzájárul a technika, hogy egyszerűbben hozzájuss, annál hamarabb következik be. Stb. Stb.
Visszatérve igen, ez a jellemfejlődés egy lerágott csontból kikakilt, majd a ganajtúró bogár által a nyúlszőrre ragadt gömbölyded fekália miatt a nyulat leölő puma emésztési rendszerébe visszajutó bélsár szerű anomália.

-
Zolibacsi88
aktív tag
Úgy vagyok vele, hogy ha a reakcióm nem egy “ontopic”-os válaszra megy, vagy ha önmagában kiragadván a közegből, nem ismerhető fel, hogy melyik topicba való, akkor offtopic. Fontos hogy ezt a megingathatatlan elvet általában akkor alkalmazom, ha eszembe jut
, Gyanítom sokmindent írtam már, ami nem eme mezsgyén bandukolva került ki. 
-
Zolibacsi88
aktív tag
No akkor lehet egyedül leszek vele, de úgy érzem elég jól elleszünk a Darksiders 3-mal. Főhős “flegma bitch”, gyanítom jellemfejlődésen megy majd keresztül “valamelyest”, de azért marad a tpikus antihős, merhá’ ő Fury. A combat kielégítő, és mikor megkapod a legelső kvázi másodlagos fegyvered/képességed, akkor érzed, hogy hmmm... ebből még lesz valami. De mennyire frankón néz ki, ahogy ettől megváltozik Fury haja. Pályadizájn hasonlóan felfedezős, mint az eddigiekben/ “ha megvan a képessegem visszajövök ezért a secret- ért féle”.
A technikai része ritkán gáz nálam, de akkor nagyon tud fájni. Az egyik bossnál akkor volt szaggatás, mikor nagyon kellett volna a dodge, de nem jött így össze, mert nem érzékelte az inputot és megfekvés lett a vége. Balanceden játszom, nem annyira nehéz, ha megvan az “ütem”/ logika, verhetőek. Sztem kap tőlem majd egy “apocalypticet is (platina miatt). -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
S e t h
üzenetére
Most pont ez van soron nálam is, és arra adtam a fejem, hogy platinázom ( atyaég de embertelen sok collectible van benne), és 1-2 óra játék után, mikor kicsit lefullad a hangulatom, másnap mindig úgy ülök le elé, hogy “basszus, de feelinges kenni az utakon gépágyús Hummerrel a drogkereskedők ellen.”
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyugtasson a gondolat, hogy én is azt a részt 2-3-szor kezdtem el újra, valahogy a tetején a 2 telekinetikus k*cs*gnek mindig egyszerre támadt kedve hozzámb@aszni egy antenna tányért. 
.LnB : nekem a hosszával nem igazán volt bajom, a mellékküldik + az eldugott rejtvények elnyújtották annyira, hogy ne unjam meg, de pont elég legyen.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, elég egyszerű volt. A legtöbb adja magát a sztori közben + mellékküldikkor.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Kicsit olyan érzésem van a “Control”-lal mint a “God of War”-ral anno. Minden doksit, érdekességet elolvasok, érdekel a világ, amit kitaláltak köré.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Control: szeretném ha ez a fizika/ rombolhatóság standard lenne a következő gen.-ban.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond! Remélem az őszi “forgatag”-ban azért te is találsz valami számodra kedveset!
-
Zolibacsi88
aktív tag
A Control nemzetközi fogadtatása több, mint bíztató!
The VG247 – pozitív
Eurogamer – ajánlott
USgamer – 4/5
Gamespot – 8
PC Gamer – 88/100
Slant – 4.5/5
Press Start – 9.5
COGconnected – 89/100
EGM – 5/5
Destructoid – 9
Worth Playing – 8
VideoGamer – 8
Stevivor – 10
Xbox Achievements – 85%
IGN – 8.8
Fextralife – 9
Screen Rant – 4.5/5
GamesRadar+ – 4.5/5
TrustedReviews – 4/5
We Got This Covered – 2/5
Heavy – 8.75
Easy Allies – 9
Everyeye.it – 9
Gameblog – 8 -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
üzenetére
olyat én még nem láttam más játékban, mint megoldást addig. Ott tudatosult bennem, hogy erre a játékra én emlékezni akarok, ha végeztem vele.Az a rész, mikor rátaláltál a tesó raktárára, és sétáltál, körülötted pedig realtime pörgött az idő ahogy tesó megtervezte, összerakta a szerkezetet, 
-
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Ronam
üzenetére
Mint a pinty, úgy előrendeltem. Ráadásul Konzolvilágnál csak 15e. Azt hiszem IGN-es beszámolóban olvastam, hogy fő- és mellékküldik, kicsit metroidvánia szerű pályadesign ( ahogy gyarapodik a képességeid száma, visszamehetsz majd pályarészekre secretekért ). Különféle mellékbossok, amik néhol erősebbek is a story kihívásoknál. Amúgy is csípem a Remedyt. ( Nagyon imádnám
, ha Sonys belsősök lennének. ) -
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
undercover
üzenetére
Twitchen kell resetelned azt az egyedi ID-t vagy hogy hívják. Azzal akad össze ilyenkor valami.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Nincs ezzel gond, egyéni preferenciák, ingerküszöbök, és dolgok, melyek kémiai reakciókat indítanak be az agyban, ami akár odáig visz hogy “platina” a vége. Sajnos én is azok táborát erősítem, akik nem tudták végigjátszani a RDR2-t. És ez nem a játék hibája, vagy az enyém. Egyszerűen nem indult be az a bizonyos rezonálás. Lehet újat írok, de nekem a “mindenhez animáció van” féle játékmenet nem tetszett. Anno a Far cry 4-nek emlékszem, azért adtam esélyt, mert ki lehetett kapcsolni a “loot animációt”. És pont ez indította be azt a kémiai folyamatot ami valahol nevetséges. Nem működünk egyformán, ez a lényeg.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Visszább valakinél olvastam a natív Warfame egér-bill támogatást, hát belecsattintottam a vezetéknélküli kombó usb stickjét, és kurvajó
Olyan rántásokat lehet vele, hát kb. PS3 közepe körüli időkben nyúltam ilyen témában egérhez. Már-már nosztalgiázok. 
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most van/volt az Alfa teszt, részemről nagyon várós, tetszenek az újítások.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Az EA access jót tenne az Anthemnek, ha bekerülne sztem mármint játékosszám ügyileg, jelen pillanatban elég sokan eljutottak a végéig/ megunták a farmolást. De a játékot nem mondanám “halottnak”.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nekem ma is belement tableten 1,5 óra, annyira chill barangolni/ felfedezni benne mint anno a Journey-ben.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Plágium, amit írni fogok, de kicsit hasonló stílus az IOS-re most megjelent Sky: Children of Light. Ha van lehetőséged rákukkantani. A Journey és a Flower fejlesztők csodás kezei közül kikerült játék. Ezért néztem rá én is. Hát rég verettem telefont merülésig játék miatt ( sose ). Ingyenes.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Egy 1000-es Erzsébet utalványt megèrdemelne, aki összerakta ezt a banner és a háttér dizájnt.

-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Valóban kosárban már hozzáadja az activation fee-t.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Nem néztem még fel, remélem az új Tomb Raidert nem adják sz@ré’ hugyé’.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Érdekes, nekem 16$.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Aki esetleg mégtöbbet akarna fogni rajta, pcgamesupply-on 16$ a20-as feltöltő.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Szia!
Mikor rádugod a külső hdd-t a PS4-re, fel fog ugrani, hogy “használja-e külső adathordozóként?”, majd még ebben a momentumban a formázást is megoldja. Amint ez kész, alapértelmezettre állítja, hogy a további feltelepített játékok ide kerüljenek. A Settings/storage résznél ez megváltoztatható, majd ugyanit a gépre telepített játékok is mozgathatóak egyesével, vagy együtt. -
Zolibacsi88
aktív tag
Minden egyes nappal egyre jobban hal el bennem a remény, hogy majd azt mondja Sony papó hogy “srácok! lehet régiót váltani!”. Na majd a PS5-nél.......( sem )

-
Zolibacsi88
aktív tag
Tyű, mostani videó. Ez alapján én nem ajánlanám a folyékony fémet paszta/zsír helyett.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Kis mozgolódás indult meg. Alan Wake-et a népnek!!!
[link] -
Zolibacsi88
aktív tag
Értem. Köszönöm!
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok! Számomra homályos kérdéssel fordulnék ide. Hosszú hosszú évek óta Uk acc.-tal rendelkezem és látom hogy a PS Storeban át lehet váltani a Store-t akár a magyarra is és így Ft-ban látom az árazást. Ez azt jelentené nekem hogy így garantáltan magyar nyelvvel rendelkezne 1-2 játék, ha így vásárlok? Vagy nem ez a logika ami mögötte van?
-
Zolibacsi88
aktív tag
Szia! Platinumom van, valamint mellette egy Hyperx cloud, ami vezetékes. Nem tudom ez általánosítható-e a vezetéknélküli tesóira, de nekem picit jobban bejön a platinum az erősebb mély miatt. Továbbá pozitívum még,hogy van a PS-en egy program amivel különböző előre beállított sémákat tölthetsz a fejhallgatóra, vagy akár magadnak állíthatod be csúszkák segítségével.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Erről jut eszembe. Lehet csak placebo, de nem lehet hogy némelyik/legtöbb dinamikus témától olyan mintha lassabb lenne/ szaggat/beröcög a PS menü? Van egy ilyen beidegződésem.

-
Zolibacsi88
aktív tag
Fura ez hogy mennyire taszít a Sekiro. Azt érzem hogy nincs a játékban az a plussz, ami mondjuk egy Dark Soulsban előre mozgat ( pl. esély új fegyverre/páncélra/ stb. ). Igy nekem egy beleállós bossrun a játék.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
F_Peter
üzenetére
Nyilván nem látok bele a dolgokba vagy még a tetejét sem kaparom.
De fura ez, hogy a game passen kívül (ami ebben a formájában más liga) nem tűnik úgy hogy lesz más előfizetési modell, ami első nap engedi neked az akkor megjelenő címeit konzolon. Ha jól tudom xboxon sincs access premier ennyi idő után. Fura. Azt értem hogy PC-n ezek miért léteznek, de konzolon miért nem?Szerk.: nem válasz akart lenni.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Nem érzitek úgy hogy ezen játékok miatt nem igazán oszt vagy szoroz az EA access PS-re?
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
saelin
üzenetére
1. pasztacsere volt, a rövidtávú tapasztalatom az, hogy nem kapcsolt még fel “turbina fokozatra” annál a játéknál, ahol párom egyszer megkérdezte a konyhából: “vihar van odakinn?”. Sajna a süvítés a PS-ből jött. Van hangja most is, de az az egészséges levegőkavarás. Ha egy félévet kibír így, én teljesen boldog leszek. A pasztafelvitelhez annyit, hogy keveset nem szabad, a “sok” az itt nem akkora baj, olyan frankó a leszoritó, hogy teljesen kipréseli a felesleget oldalra, és mivel nem folyékonymetál, így hadd menjen... Arctic mx 4-et használtam.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
saelin
üzenetére
Kb 1 hete pasztáztam a Pro-mat, az említett csavarhúzó nélkül. Egy egyszerű lapos- és egy csillagfejű csavarhúzó segítségével. A “lapos” pont akkora legyen, hogy megakadjon a hatszög egyik sarkában és onnantól megadja magát.
Szerk.: ohh, látom már adtak hasonló tanácsot.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
üzenetére
Én azt mondom, akárcsak a Remember me, vagy a Life is strange(ugyanaz a fejlesztőcsapat), itt is a sztori vonal erősebb pöppet, nem egy triplaA-s stúdió tipikusan, de 70-80 pontos tisztes iparos munka. Nekem a harcrendszer is “elég” volt ahhoz, hogy ebben a világban tartson míg a végére nem érek. Mondhatom hogy pozitív csalódás volt. Az elején én is fintorkodtam a szinkronon, de azt meg a főszereplő hangja vitte el a hátán. De lehet ahogy öregszem úgy leszek egyre megalkuvóbb

-
Zolibacsi88
aktív tag
Csatlakozok a Nier Automata klubhoz. A sztorijában bekövetkező “mindfuck”-ok, majd “mindfuck a mindfuckban” csavarok. Megvan mindhárom platformra, Ps-en platinázva. (Ha Switchre is megjelenne az +1 mindfuck
)Az ilyenkreatív fejlesztői hozzáállást támogatni kell.De ha kettőt is lehet akkor a SW: Force Unleashed-ben mikor lehoztuk az égből azt a kis repcsit

-
Zolibacsi88
aktív tag
Srácok: Anthem vagy Division 2 vagy egyik sem?
-
Zolibacsi88
aktív tag
Elindult a For Honor Marching Fire erre lehal itt a psn....fasza... A PSN statusnál írja is hogy a Gaming és Account részleg van megfőve.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Namost, meg van a Spider-man konzolvilágból lemezesen, kérdés hogy tudom magyarra állítani a nyelvet? Semmi ilyet nem látok, mi a csöcs. Már a lemezeseknek is baj a UK account?
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nyilván, azt adta volna nekik a jóisten’ ha mind rossz lenne. PS-es ismerősömnek meg szintúgy szar lett. Ő beszélt le róla. Ez ilyen
de használd egészséggel és kívánom sokat bírjon. FOR HONOR-ban jó hasznát venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azta, nem gondoltam volna ilyen indulatokat tud kiváltani ez a játék
Hozzáad a “creepy” hangulathoz