Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
Steve1207
veterán
válasz
WaterWawe #241214 üzenetére
Maxon terhel mindent, nem kell miatta aggódni. Ha van pl valami füst, köd, elhomályosítás nyavaja effekt az nagyon sokszor felpörgeti rendesen, ahogy észrevettem. GoW térképén is ugyanez van, NHL-ben szintén az online rész menüjében vagy amikor RDR2-ben előhozzuk a fegyverválasztót.
Én amúgy hihetetlennek tartom, hogy ezeken a pontokon nem tudják megoldani az optimalizálást. -
Tegla80
addikt
-
birorichard
őstag
válasz
WaterWawe #123090 üzenetére
A képernyő "határokat" a beállításokban próbáltátok már?
Nekem olyan innen, mintha a display mérete fölé lenne scaleezve a felület.Settings > Screen and Sound > Display Area Setting.
Bocs, inkább el van csúszva... :/ Mindenesetre én szétnéznék ott v esetleg a tv beállításaiban, sőt, leginkább ott.
-
Zanik
addikt
válasz
WaterWawe #64449 üzenetére
Egyetértek. Annyira elmentünk ebbe a multi irányba, hogy elfelejtették a fejlesztők, hogy még mindig az a legnagyobb fun mikor az IRL barátainkkal játszunk együtt, egy helyen.
Múlt héten FIFA-ztam PS3-on a barátnőm öccsével, is hiába nem szeretem annyira az európai focit, így is jó móka volt. -
-
Tegla80
addikt
válasz
WaterWawe #49432 üzenetére
Nekem tetszett....Nem egy graf gyoztes jatek,de tartalmilag boven van benne jatekido.....nekem kozel 20 ora volt az elso vegigjatszas,ami nem is lett tul jo,mert az elejen nem igazan azt csinaltam amit a jatek elvart volna.....nem is adtam el,mert ujrajatszom majd valamikor.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
WaterWawe #49314 üzenetére
Steelseries h wirelesst is vedd akkor szamitasba. Eleg jo. Featureok szintjén elmarad az elittol, de a 2 akksi, es a hatotav marha jo. Sok review szerint hangminosegben odaver neki (astro sem jobb). Borsos az ara, de ha ilyenben gondolkodsz nem rossz választás. CSAK NE AZ IPONTOL VEGYED
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pöttön
őstag
válasz
WaterWawe #34141 üzenetére
Én is hasonló cipőben vagyok.
Szerintem (bár még nem támasztották alá), a képfrissítési frekvencia is fontos, hogy tudjon tényleges 100Hz-et, mert akkor jobb a szemnek.
Meg a panel se utolsó dolog. Én ezzel szemezgettem eddig 50 col-os méretben. Ez nem tud semmi fölösleges extrát(Smart, 3D) csak szép képet+ IPS panelt.
Itt a 47-es kis tesójáról egy PH!-s teszt.Nálam a TVk-nél eddig ez a nyerő, bár lehet én is inkább egy 27"-os monitorra nevezek majd be, pont abból az okból kifolyólag amit adamssss írt az előbb.
-
-
válasz
WaterWawe #32850 üzenetére
A T80 egy belépő szintű kormány "baráti áron". A legnagyobb hiányossága a Force Feedback hiánya a T300-hoz képest. Én személy szerint nem ajánlanám a kisebbet, de nem ismerem pontosan az igényeidet, illetve a játék tudásodat. Az olcsóbbikkal is el lehet lenni, de egy komolyabb játékhoz (pl ProjectCars) már ajánlott egy FF-es kormány.
Megelőztetek. -
válasz
WaterWawe #32850 üzenetére
Jaj, nincs a T300-hoz alapból sem kuplungos pedálsor, sem váltó. És 115K
SnIp3r elvileg most fog venni cronusmax-ot a G27-es kormányához, szerintem várjuk meg mit mond hogy jó e hozzá. Mellesleg egy G27-ben megvan minden ami kell. Ez a T300 akkor lenne jó ha olyan szettben lenne mint a G27, na de így? Kész rablás. De nem turkálok a zsebedben, ha neked megfelel akkor vedd meg
A T80 egy hulladék, még force feedback sincs benne, ha legalább az lenne, akkor talán megérne 20K-t. Az ezer éves logitech momo kormányokban van, ez meg egy új kormány és nem voltak képesek rakni bele semmit. Nekem pl ingyen se kéne egy T80.
-
-
-
válasz
WaterWawe #24247 üzenetére
Én pont ezért multiztam világ életemben konzolon. A sok vérpistike meg mindig lehurrogott hogy dehát az fps játék az csak egérrel jó. Jó az kontrollerrel is, csak meg kell szokni. És kontroller ide vagy oda a játékélmény sokkal jobb konzolon (szerintem) multiplayer téren (meg minden téren)
-
-
-
-
-
Pöttön
őstag
válasz
WaterWawe #23450 üzenetére
Majdnem megörültem, hogy megtalltam a legjobb megoldást: HDMI-DVI +jack de sajnos ez nem a HDMI-böl nyeri a hangot hanem csak egy laza HDMI-DVI kábel + jack kábel kombó...
Akkor lehet az lesz a legjobb valóban ha az optikát alakítom majd át analog-ra.
Így a kép legalább digitális marad. -
-
gianni85
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Sorozatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Valve Steam Deck OLED 512GB
- Új Mario Party Superstars
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest