Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
robogo81 #274477 üzenetére
Egy hálózaton voltak eddig is. PS4 Pro esetén nem is engedi állítani a felbontást (legalábbis azt veszem észre felülírja) a Remote Play.
Viszont a képkocka sebességet feltettem maximumra, így nem limitál 30 fps-re. Most egy Jedi Fallen Ordert próbáltam rá Performance módban, amíg megvan a 60 fps, addig a késleltetés sem érződik vészesnek (kb egy belépő szintű TV sebessége, játszható, de egy Battlefield multis meccsre nem neveznék be így).
Ha a háttérben fut valami hálózati dolog (pl: letöltés), akkor gyakran megugrik a késleltetés és be-be szaggat a játék is, itt nem tudtam eldönteni csak a stream csinálja vagy tényleg a teljesítmény esik be. Ezek végeztével a teljesítmény is nagyot ugrik, de érezhető, hogy ez egy stream. Rádugtam kábellel is a PS4 Pro-t a routerre (a PC eleve azzal csatlakozik), de nem akar átállni rá a Wi-Fi-ről, megint TV-re kéne dugnom, mert Remote Play alatt nem lehet hálózati beállításokat módosítani. Mondjuk a Wi-Fi legalább 5 Ghz-es és a router bír durván 500 Mbps-et vezeték nélkül is. Szóval olyan sokat nem javítana már rajta a kábel.
Kérdés, hogy ki-mihez van szokva. Amíg megvan a 60 fps, nevezném akár játszhatónak is, de alatta szerintem akkora az input lag a latency miatt, hogy kényelmetlen nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest