-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz forum_user #277297 üzenetére
Ott valami nincs jól beállítva.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
MODERÁTOR
válasz forum_user #277289 üzenetére
Nekem a noti beépítettjén volt, igaz az AX200-as Wi-Fi kártya, 5.2-es Bluetooth-tal. De amúgy a DualSense is remekül működik, és nem kell hozzá semmi extra progi.
-
FunPro
őstag
válasz forum_user #277284 üzenetére
Amit néztél cuccot, azt érdemesebb megvenni, mert ugye az már támogatja az bluetooth 5-öt, meg valószínűleg stabilabb, mint a 400 volt. De a cucc csak ennyiben játszik szerepet.
Az, hogy a steam natívan támogatja a ds4-et, az már a steam saját fícsöre. Ha simán ráküldenéd a laptop bluetooth vevőjére a ds4-et, ott is menne a cucc, DS4Windows nélkül.
Első alkalommal be kell állítani.
Ehhez talán a steamet teljes képernyős üzemmódban kell elindítani, és ott kell beállítani.
Úgy rémlik, még beállítás után is kell valamivel szöszmötölni. Vagy azzal, hogy a shift+tab működjön, vagy azt kellett megakadályozni, hogy a kontroller csatlakoztatásakor ne induljon el a steam teljes képernyős üzemmódja. Már nem emlékszem melyik volt, igazából a beállítása sem bonyolult, és már lehet nem is aktuális.A lényeg, hogyha egyszer ez be van állítva, akkor be van állítva. Bármelyik másik géphez odaviszed, ahol a te profiloddal vagy bejelentkezve steamre, felismeri. Beállítással, mindennel együtt. Egyedül a töltöttségi szintet nem fogod látni.
Én a DS4Windowst csak nagyon speciális esetekben használom, igazából nem is tudom, mikor nyúltam hozzá utoljára, ugyanis, ha a steamhez hozzáadsz egy nem steam-es játékot, és steamen keresztül indítod el, akkor ott is működni fog a kontroller.
Persze, itt már lehet kényelmesebb a DS4Windows, mert pl. most egy EA játékkal akartam használni a kontit, de hiába adtam hozzá a játékot steamhez, nem akart működni. A megoldás az volt, hogy az EA launcher programját adtam hozzá steamhez. Így az EA indító szutymákját indítom steamen keresztül, majd a szutymákból indítom a játékot, amivel játszani szeretnék. Így működött.
-
MODERÁTOR
válasz forum_user #277284 üzenetére
A Steam az natívan támogatja, és teljesen testre is lehet szabni. Pár játékot játszottam vele én is notin, és stabil volt.
-
FunPro
őstag
válasz forum_user #277276 üzenetére
Én asus usb-bt400 -at használok már évek óta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok