Hirdetés
- Apple MacBook
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Pontosan nem tudom, hogy a Gold fejessel mi a helyzet, sajnos azt még nem volt szerencsém kipróbálni. De nem csak a Sony fejhallgatójánál van ilyen opció, nekem TB van, és arra is le lehet tölteni számtalan preset-et, elég sok játékhoz (COD:AW-hez például van 4 különböző: 1 kampány, 3 multi). Azt nem mondom, hogy óriásit dob a játékélményen, de azért elég jelentős különbség van a különböző beállítások közt. Mindenképp többről szól ez, mint egyszerű marketingfogás.
Bár pontosan nem értem ezt a kérdésedet: "ezek dinamikusan változnak-e a játék során?"- egy adott játékon belül már nem változik a beállítás, csak az arra programozott preset-el nyomhatod végig.. -
A`rpi
addikt
válasz
PandaMonium #46902 üzenetére
Ugyan nekem nincsen huszon/harminc ezres direkt játékra valóló fejhallgatóm(próbálni próbáltam, igaz régebbi készülékeket, ezt, és ezt). De szerintem önmagában az EQ mód csak marketing. Ahogy 5,1, 7.1 fejhallgatók is, kettő füled, nem hat, vagy 8, no de mindegy.
Lentebbi pár sor abszolúte egyéni igényem és véleményem, nekem van egy minőségibb fejhallgatóm, egy az hogy sokallok több tízezret egy "gamer" fejhallgatóra ami nem is feltétlen minőségi, kényelem szempontjából lehet jobb, viszont én majdhogynem csak chat-eléshez használok mikrofont, és fejhallgatót, ahhoz pedig meglévő agyba dughatós, mikrofonos készülékem tökéletesen megfelel, viszont ha mégis minőségibb hangzást szeretnék, akkor ott van joysticon a fejhallgató kimenet, ami közel sem hajtja ki a fejhallgatót, mind minőségben mind hangerőben, de a fentebb említett kettő "gémer" fejhallgató minőségét egész biztos hozza még így is, vannak hátrányok is, ezen a fejhallgatón nincs sajnos mikrofon, és ott a vezeték, de ugye ha lemerül a vezeték nélkülim akkor azt is kénytelen az ember vezetékkel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asustor NAS
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest