- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
-
mike1334
veterán
Melyik Mike? Én? Nekem csak kettő konzolom van, és pont hogy sóher vagyok, switch topikban pont azon szörnyűlködnek, hogy vegyek már, ne szenvedjek
Amúgy nem volt drága, géppel kaptam, de nyilván annak örülnék, ha tetszene, nem vagyok magam ellensége. Még sok ex cím hátra van, meg pl a GoW is bejött, azt biztosan újrajátszom majd valamikor.
Elfogultnak nem mondanám magam, xboxot is el fogom idén adni és őszintén fogalmam sincs, hogy milyet veszek majd az új generációból. Ha úgy tűnik, hogy az x felé jobban húzok, az azért lehet, mert én nem látom a hatalmas különbséget a kettő között. De mint mondtam, még sok hátra van
Def26
Beismerem, hogy van/volt, hogy a hecc kedvéért kötözködtem, de egyre ritkábban
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Sosem momdtam hogy rossz lenne a PS4. (Ha igen, azóta meggondoltam magam.)
Tiszt1ban vagyok azzal is hogy amit a Sony fejleszt mind minőségi AAA cím. Volt PS1-2 meg XClassicom. Prevgen teljesen kimaradt. Most meg azért vettem konzolt mert vagy 60-ért 1050Ti és akkor unokatesómmal hadakozunk, hogy ki jàtszon a PC-n, vagy veszek egy konzolt és oldja meg magànak a PC fejlesztést.
A lényeg annyi hogy nehezen tudjàtok elfogadni hogy egyik sem fogott meg. Így igazàból bàrmelyiket vehettem volna, mert nem szàmítottak az exklúzívok. Haver mondta legyen box, mert neki is az van. Így 7 hónap és 100+ megvàsàrolt jàték utàn meg
màr szerintem felesleges vàltani.
Ide azért jàrok mert jó a tàrsasàg. Attól hogy egy jàtékot màsik platformon viszek végig (Nem viszek ki màr semmit sehova, max a szemetet) nem szàmít semmit.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Def26
félisten
régebben azt hittem ők duplareg, de egyszer mike segített jogi dolgokban (ez úton is köszi) és rájöttem, nem lehetnek azok, mert zongorázni lehet a különbséget köztük (egyikük burkoltan lázít, másik meg csak adja magát).
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam Deck Oled 512 GB + 1TB Sandisk Extreme SD kártya (két napos az eszköz)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest