-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Dinomano #282768 üzenetére
Az AC-ben a reneszánsz rész történelmileg egész rendben volt, legalábbis egybecsengett a tankönyvi szinttel. Szakértője persze nem vagyok, csak olvasgattam még a játékok előtt, és emlékeimhez illeszkedett. A konspirációk konkrétan valószínűleg nem is lehetnének igazak, mert a viszonyok nem azokat a kimeneteket sejtetik, máskor meg akár igazak is lehetnének, illetve tehettek volna bele egy ténylegesen lehetséges és kiterjedt összesküvés elképzelést, de egyrészt az olyan mélység már könyben is kiadható lenne, másrészt egy kalandfilm szintjén teljesen korrekt. Művészetileg is gyakran meglepően magas szintű utalások vannak a játékokban, látszik hogy akik dolgoznak rajta tájékozottak, csuklóból mennek nekik. Meg a kereskedelmi stratégiákban is egész jó képet lehet kapni, ha az ember elgondolkodik közben a háttéren, a kereslet kínálat, illetve üzleti stratégiák hogy működnek, képet kaphat a valóságban milyen nyersanyag izoláció, vagy milyen stratégiák bújnak meg a cégek működése mögött. Erre gondoltam, hogy nem is gondolná aki játszik, hogy milyen közvetett hozadéka van, ismeretekben. Én is régen játszottam, aztán azt hittem hogy soha többé nem köt le, legalábbis semmi időt nem szántam rá, majd visszatértem, úgy látszik ez már állandósult hogy működik nálam.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok