- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz Mr Bond 007 #229812 üzenetére
Megmondom őszintén annyira nem várom ezt a fotorealisztikus grafikát, szerintem úgy elveszik kicsit maga a játék. Attól, hogy tökre úgy néz ki majd a játék, mint a valóság, az nekem egy kicsit mehh...
Itt nyilván sokan ismerik Dragon Györgyöt, alias Gyú-t, isten nyugosztalja. Ő is azt mondta, hogy szívesebben játszik pixeles, kicsit csúnyácska játékokkal (persze jó történetű), mert így kicsit olyan mint az olvasás, neki kell elképzelnie, hogyan nézne ki bizonyos dolog a játékban...
Nem mondom, hogy ne fejlődjön, de ne legyen már teljesen reális a grafika, mert az már szinte a valóság, én meg pont eleget vagyok ottUi: de ez csak az én fétisem. Nálam is számít persze, hogy jó legyen a grafika, de én a történetet, játékélményt, zenét magasan a grafika elé helyezem a mai napig...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- (PSN/PS5) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest