- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz NyMRooD #174651 üzenetére
Nekem a mobil app miatt kellett egyszer a supporthoz fordulnom, mert 2x vonta le egy játék árát. De utólag belátva az "én" hibám is volt. Megvettem egyszer a játékot és a library-ból le akartam tölteni, de sehol nem találtam. Store-ban még mindig ott volt a purchase gomb és én hülye még egyszer végig mentem a vásárlási folyamaton. Ekkor már ugye megjelent a könyvtáramban, de arra is felfigyeltem hogy ugyan arra a termékre kétszer van levonva az összeg. A netbankban is lecsekkoltam és vakartam a fejem, hogy most mi van. Kis levelezés a supporttal, majd vissza is kaptam walletbe a pénzt.
Azóta is voltak fura élményeim a ps appal, így nem tudom senkinek sem ajánlani a használatát. Múltkor pl elkezdtem egy vásárlást vele, félúton kidob a login screenre, kérem a kétlépcsőshöz a kódot, majd eltelik jó 5 perc mire megjön az SMS. Belépek, megerősítem a vásárlást és hibával kidob egy error page-re. Mondom ok... Rá pár másodpercre meg jön a mail hogy sikeres volt a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Autós topik
- PlayStation 5
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Trollok komolyan
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest