Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Gery9112 #157555 üzenetére
Na ebben egyetértek, a Black ops 1 különösen tetszett anno, az minden tekintetben jó játék volt. A 3-mal igazából nem csak a sztorival van bajom, hanem azzal is, hogy nagyon unfair sok esetben, nem kellemes kihívást, hanem frusztráló élményt nyújt.
GhostPetya Már meg van egy ideje, de még nem jutottam el odáig, hogy nekikezdjek. De kíváncsi vagyok rá
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest