- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz Don.Corleone #18199 üzenetére
Nekem a 2x tökéletes közelharcra, távolra úgy nézem a 4-6 válik be, de a távolra lövöldét még gyakorolni kell...
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz gtamate2 #18191 üzenetére
Na, mert a jelenlegi széles scope paletta mellett bárki is fogja használni? Távolra használhatatlan, közelre pedig sok. Persze ízlés kérdése minden, illetve ki mit szeret használni, de ha van 3x illetve 6x akkor inkább ahhoz nyúl az ember, előbbi szerintem simán kiváltja. 6x pedig kifejezetten tetszetős.
-
sagem
addikt
COD és BF nem fog Battle Royale témában komoly veszélyt jelenteni. Pontosabban: Amíg "csak" egy játékmódként és nem különálló, teljes értékű játékként gondolkodnak a nagy kiadók a Battle Royale témában, addig nem lesz belőle "igazi" BR játék, csak egy menüpont a játékon belül, hogy ilyen is van. Játszogatnak majd vele egy-két hétig az emberek, aztán elfelejtik és mindenki nyomja tovább a "klasszikus" COD/BF játékmódokat. Kb. mint a Far Cry 5 esetében, abban is van multi lövöldétől kezdve minden, de csak "mutatóban", kipróbálod, elfelejted.
Furcsa is lenne, ha kapnál egy teljes értékű Battlefield játékot és még mellé egy teljes értékű BR játékot is csomagolnának ugyanazért az árért. Akkor már inkább eladnák két különböző játéknak.. valamiért a nagy kiadók nem akarnak BR játékot fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
niof
addikt
válasz Grave_444 #18195 üzenetére
Néha van később is, de már nem igazán szoktam foglalkozni vele amúgy. Csak megemlítettem, hogy ez még létező jelenség. Sokszor van duo-ban, hogy átmegyek olyan helyen, ahol a társam már járt, és olyan cuccok vannak ott, amiket senki nem hagy ott, csak ha tele a tatyója. Ha meg olyat találunk, ami tudjuk, hogy a másiknak kellhet, akkor vagy megjelöljük egymásnak, vagy elvisszük.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Stunts666
őstag
válasz Mr.Csizmás #18176 üzenetére
Plusz ráadás, hogy a megjelenés után egy évvel talán játszható lesz a következő BF... Úgy, mint a BF4 és a BF1 esetében... Talán... 😂
-
gtamate2
veterán
-
niof
addikt
A későbbi loot spawn tuti nem lett javítva (ha egyáltalán akarják javítani). Mikor játszunk, napi szinten fordul elő, hogy átnézek egy szobát, majd be a szemközt lévőbe. Mikor meg onnan jövök ki, az előző szobában az ajtóval szemben egy fegyver, ami addig nem volt ott, vagy heal item, amit biztos, hogy a bejáratnál észrevettem volna az első behaladáskor is. Szóval ez még megvan.
-
esfrost
tag
FYI: [link]
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz Don.Corleone #18187 üzenetére
M4-et pont azért kellett elkúrni mert túl OP volt. Főleg a többi AR-hez képest. A shotit meg a pisztolyokat meg innentől már érdemesebb használni early game-ben, sokkal jobban használhatók lettek.
[ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem semmi bajom nem lenne ezzel a frissítéssel, de az m4-t minek kellett ennyire elk**ni?! Tetszik a sok új scope, így már sokkal nagyobb az esélye hogy nem egy 2x-el kell futkosni(azt igazán kivehették volna), a rengeteg kiegészítő pedig néha már átláthatatlan. SLR nagyon király, egyik kedvencem lett, meg az új verda is menő. Viszont jó pár épületet újra szabtak vagy eltüntettek. Eddig a bevett helyeimen össze tudtam kukázni egy használható fegyvert némi védelemmel meg heal, most meg 3 házat is átnézve egy shotival futkostam, jobb esetben egy revolverrel. Roznokon 4 vagy 5 ház kellett hogy találjak egy értelmes fegyvert, még egy ump se volt. Szóval amolyan egyet előre kettőt hátra vagy fordítva ez a frissítés, még mindig nem tudtam eldönteni. M4 elég jó fegyver volt aránylag messzebb is pontosan lehetett lőni, hát az akm-el ez esélytelen. E tekintetben biztos izgalmas lesz a játék amíg meg nem szokja a társaság.
-
Thome
veterán
Pár napja én is tapasztaltam, hogy leugrást követően azonnal nem volt semmi az adott házban, az utánam jövő társam meg olyan dolgokat vett fel amik biztosan nem voltak ott.
Tehát ez a része még mindig hibás.
-
BaLee
addikt
A loot az tuti, hogy fix, nem aszerint alakítja a rendszer, hogy hányan ugranak hova, mivel ha kiugrasz a legelején és leérsz már ott is van loot...
Ami szokott lenni, hogy leérsz és még nem töltötte be a lootot (ilyenkor nagy eséllyel másnál sem), ez sajnos elég gyakori, ill. az is előfordul, hogy az elején annyira laggol mikor egy helyre többen ugranak, hogy látszólag felveszel valamit, aztán 10-20mp mire megjelenik nálad az inventoryban, ill. van amit ilyenkor úgy érzékel, hogy fel sem vetted. Tegnap nálam utóbbi volt, kiugrottunk sokan shooting range-re, örültem mert találtam egy glockot kapásból, felveszem, a két adag töltényt is felveszem, nem jelenik meg, de a földön már nem látom. Rohangálok 5-10mp-et majd visszafutok és a pisztoly ott van a földön, csak a töltényeket vettem fel. Mire felvettem és betáraztam arra lelőttek egy DP-28-al... Örültem nagyon.
-
pckownz
őstag
válasz DiszNóÓl #18180 üzenetére
_Elmeletileg_ fix loot spotok vannak a mapon, nyilvan kozkedvelt helyek (pochinki, military base etc) tobb spotot tartalmaz, mint egy 3 hazas szekcio, de a loot table ugyan az.
Szal talalhatsz kart es mellette 8x-et akar egy 2 loot spotos bodeban, akar haciendaban is, de nyilvan az utobbiba magasabb a drop chance (nezhetjuk a loot spotokat akar RPG moboknak is, peldaul megegyezo monster levellel rendelkeznek, igy egyezik a loot table, de a kis bodeba csak 2 trash mob van, haciendaba pedig 40 raid boss).
Ebbol feltetelezheto, hogy nem befolyasol sem az ugras, sem az utvonal.
De ezek nyilvan nem megerositett forrasbol vannak, kulonbozo esports teamek oldalain lehet tapasztalasokat olvasni, ami valljuk be, neha kemenyebb munkaval jon letre, mint a fejlesztok resze.[ Szerkesztve ]
-
-
hati
addikt
Nálam xbox-on még az is gyakori, hogy bemegyek egy házba és üres, még bútorok sincsenek benne. Majd várok pár másodpercet és megjelennek a bútorok, fegyverek. Volt, hogy még az épület sem jelent meg rendesen, csak sejthető volt, hogy hol van az ajtó és arra kellett várnom, hogy az ajtó is megjelenjen és be tudjak menni. El tudom képzelni, hogy másnál ilyenkor már megjelenik minden és előnyben van hozzám képest.
-
DiszNóÓl
senior tag
Vannak jobb lootos helyek (Yasnaya, Military, Georgopol) itt "biztos" lesz közepes loot.(szvsz szerintem is van köze ahhoz hogy mennyien mennek oda, haciendában néha pl elég fos amikor 1 team ugrik csak)
Néha később spawnol be.
map, van amikor van 20 és van amikor 1 se, de ezért jó ez a játék.
HATER
-
saen
Topikgazda
Minden autó hely random. Tehát egyiknél sem garantált, hogy lesz ott, ráadásul lehet már elvitte valaki.
A loot is totál random, tehát lehet szimplán peched még a legjobb helyen is. Emellett régebben volt olyan bug, hogy késve töltötte be a lootot olyannyira, hogy utána rakta ki miután már megnéztél pár házat. Nem tudom, hogy ez javítva lett-e.
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Pár dologra lennék kíváncsi mint kezdő játékos(200 óra), és nem találom rá a megoldást!Az első ilyen kérdésem , hogy miért van az, ha messze ugrok a repülő vonalától vagy csak autóval gyorsan elmegyek olyan vásóba ahova nem lehet elugrani(a távolság miatt), hogy csendben gyűjtögessek, semmit nem találok, nagyon sokszor van úgy, hogy 23-25 házat átkutatva sem találok sotin és pisztolyon kívül semmit! Sőt esetek többségében egy teljes város ki gyűjtögetése után szinte semmi- semmink nincs.(már sokszor volt úgy,hogy kiléptünk a társakkal a játékból mert egy nagy város ki gyűjtögetése után semmink nem volt)ezt azzal próbáltam magyarázni magamnak és a társaknak,hogy biztos figyeli a rendszer mennyien hova ugranak és úgy teszi le a tárgyakat, vagy csak mindig velünk baszik ki a game.)
A következő kérdésem az,hogy leugrok egy viszonylag forgalmas helyre(pecado) leirányítom magam egy háztetőre (látom ,hogy az ellenfél- ellenfelek is ugyan oda ugranak )körbenézek gyorsan mindent, majd mennék le a lépcsőn mert nem találtam semmit, ERRE látom, hogy az ellenfél fegyvert veszi fel és megöl! EDDIG nem volt ott fegyver,HOGY, nálam baszik megjelenni a fegyver vagy mi?(ssd -n a játék)
A következő kérdésem az lenne hogy, vannak olyan map térképek ahol mutatják a járműveket hol található, jelenleg ha oda ugrok ahol a mutatja nem találok egy járművet sem!
Van olyan kedvelt helyem ahova többször ugrom, 1-2 alkalommal van ott autó, a többi ugrásomkor a környéken nincs egy sem![ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
BaLee
addikt
Annyira nem lett katasztrófa az update, mint vártam.
Sajnos a hang kihagyás probléma megvan de az szerintem globális, nem is értem hogy lehet így kiadni egy update-t. Iszonyat régen láttam network lag detected feliratot, na tegnap egy meccsemnek így volt vége, még szerencse hogy próbaképpen új helyre ugrottam és csöves loot-al kapott el, pár perc után nem változott semmi így kiléptem. Drop érzésre szarabb lett, tényleg ritka a 2-es helmet és egy csöves AR-t alig találni néha. M416ot nagyon meg kell szokni, vagy elfelejteni és AK-ra váltani, de tegnap egy tőlem 20-30m-re fűben fekvő embert nem tudtam lelőni sorozattal, annyira szólt, ráadásul ő volt az utolsó ember... Bezzeg ő zoom nélkül fűben fekve fejbe mákolt sorozattal.
Annyira megörültem a mapválasztás lehetőségének, hogy Miramart ki sem próbáltam még, eddig úgyis 10ből 8x oda dobott, tegnap csak másik mapon játszottam.Ja és tegnap 2-3 óra alatt nem jött elő az 1-2mp-es beállás a gépen, DDU-val leszedtem a régi drivert és feltettem a 391.01 -et tisztán csak a drivert + physix-et. Még nem kiabálom el de örülnék ha nem jönne elő többet.
[ Szerkesztve ]
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Csokishurka #18167 üzenetére
Röviden: half-grip a legjobb választás AR-re (M4-re tuti), utána meglepő módon a vertical.
Light-grip: felejtősen szar.
Thumb-grip: fogalmam sincs mire lehet jó.
Angled: lényegében olyan, mintha nem is lenne.Más fegyverekre nem hinném, hogy különböző lenne a helyzet.
Egyébként sokkal könnyebb DMR-t felszerelni, de attól még gyenge maradt az összes, cserébe már M4-el is olyat sprayelek, mint AK-val...ami nem azt jelenti, hogy jót. Valamint SLR recoil inkább vicc kategória, mint használható fegyver.
Továbbá nem tudom hányan tapasztaltátok ezeket:
- nagyon megnőtt a droprate: M4, SCAR-L, lvl3 táska, Mini14 esetében
- nagyon csökkent a droprate: lvl2 helmet, 4x, 8x esetében
- network lag detected minden 3. meccsen (a hiba nem az én készülékemben van, duoban mindkét embernél egyszerre jelentkezik)
- microlaggok, főként spray kezdet esetén (ideális időpontban)
- szakadozó illetve elmaradó hangokHogy ne csak fika legyen:
- 3x, 6x tetszik, ahogyan a változtatható sight-ok is
- gránát hangja szuper lett szerintem, legalább robbanás után nem hallja senki se a környéken a trappot
- az új muszkli autó is elég OP, szerintem a Dacia sorsára jut igen hamar (jelenleg simán lehet terepen 100 fölött rongyolni vele) -
Segal
veterán
Kb a cod és a bf megjelenéséig látom a sikert a játékba. Ha azok megjelennek és lesz bennük br mód akkor az tutira sok játékost el fog szippantani.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
adise
őstag
-
adise
őstag
Nem láttam , hogy valaki írta volna, de a tegnapi naptól nem lehet az itemeket tradelni csak marketon eladni. [link]
-
Csokishurka
őstag
Új attachmenteket tesztelte valaki? Van amelyik jobb bizonyos fegyókhoz mint az eddig megszokott Vertical és Angled?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
RazoR
veterán
Hát ez jó lagos fos lett...
-
Årpi
őstag
Custom szerveren kipróbáltuk már, eléggé fun volt. Egy fájó pont van a war mode-al kapcsolatban, hogy nincs kikapcsolva a world loot.
Érkezett még pár új preset a war modehoz amúgy:
Western (Win94,shotik,revolverek)
Bomb (19 HE + 1 molo gránát )
AR (végre nem esek le VSS-el m416 ellen...)
Crossbow,Melee,PanEzeket majd gondolom egy-egy későbbi event során lövik majd el.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
CHIPman
nagyúr
+1,6GB frissítés a reggeli 10,6-hoz képest...
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Årpi
őstag
válasz Jinxb1rd #18158 üzenetére
Nem tudom, nekem pár known bugon kívül nem igazán van bajom a játékkal. Pl. a 10. update után előjött fps dropos téma sem jelentkezett nálam (persze elhiszem, hogy valakinél igen). Egyáltalán nem hívnám eszméletlen fosnak. (A custom szerós observerként tapasztalható 30-50 fps-t már inkább ) Aztán biztos velem van a baj...
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Jinxb1rd
addikt
Mióta eladtam a gt1060-at és nem játszom a játékkal, azóta lett eszméletlen fos ahogy olvasom (addig csak cheaterek voltak inkább).
Ne aggódjatok, jövő hónapban megint lesz kártyám. Addig húzzátok ki. Bár lehet maradok Fortnite-nál, ott legalább semmi probléma nincs. Vagy meglesem én is inkább majd a Island of Nyne-t...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
BaLee
addikt
Van valami lifetime stat ahol meg tudom nézni hány 2. helyem van?
-
BaLee
addikt
Picit túltolták a pisztolyokat szerintem, kezdésnél stalberen a radaros épület első emeletén a szobában 2x eltalálom a srácot shotgunnal, vígan ugrál engem meg 2 vagy 3 lövésből lelő pisztollyal.
-
joe-ker
senior tag
válasz enginev3.0 #18140 üzenetére
Nekem ennyi a net.max 1,1 MB/s
-
válasz DiszNóÓl #18151 üzenetére
Ha városba ugrok esetleg ölök embert, de ahol nagyon sokan vannak ott elég kevés az esély az életben maradásra, akkor meg meghalok, megint várni kell míg letelik az 1 perc, megint ugrani, keresni stb...ezzel megy el a sok idő
Olyan játékot szeretek ahol gyors a respawnA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz enginev3.0 #18150 üzenetére
Nem kotelezo 2kmre a repulotol ugrani es akkor nem lesz unalmas. Bar akkor meg az a baj hogy a masik elobb talalt fegyvert, nem fullos m4-el kell ologetni 🤔
HATER
-
Hát én egy kicsit meguntam, szerintem veszek valami COD-ot vagy valamit és játszok azzal
Unom a 30 perc futkározást, hogy aztán valaki valahonnan megöljön190meccsből 2-t nyertem, 120-130 embert öltem kb
Túl sokat Css-ztem, ehhez, hogy ilyen lassú játékmenettel játsszak.A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
BaLee
addikt
válasz ingalls #18147 üzenetére
Én meg azt nem értem miért zavarta a fejlesztőket vagy bárkit, hogy egyik fegyver kicsit jobb, mint a másik. Alapból is az M416-on több slot volt kiegészítőknek, ebből adódik hogy legyen jobb mint mondjuk a Scar vagy az AK vagy az M16A4. Játszhattak volna a drop rate-jükkel, hogy sokkal kisebb eséllyel találj mondjuk M416ot vagy éppen boostolhatták volna az AUG-ot de így, hogy lerontották az 5.56-os fegyókat max azt érik el hogy mindenki AK-val fog rohangálni...
Ezt látatlanban mondom úgy, hogy még nem próbáltam az új patchet...
A loot rendszert foltozhatták volna inkább, mert ha M416ot találok elsőnek akkor tuti hogy az első 4-5 percben látok még vagy 5-öt, meg 2db 3-as sisakot egy épületben, máskor meg shotgunnal meg umpvel rohangálok fél El Pozo átkutatása után.
-
addikt
válasz maximilian4 #18141 üzenetére
FPS multi fan vagyok, mivel játsszak? R6-ot meguntam, COD WW2-t meguntam, CS-t már 10 éve untam, minden hibája ellenére még mindig az egyik legszórakoztatóbb multi fps számomra.
Viszont ha megjelenik az új BF meg az Island of Nyne, akkor búcsút intek a játéknak, de addig csak ez van sajnos.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
ingalls
senior tag
A hármas sisak témához:
Maradhatott volna, mert mindig jó érzés volt találni, ráadásul PUBG wallpaper miatt a játék jelképe lett. Én annyit tettem volna, hogy megváltoztattam volna a KAR98 sebzését rajta úgy, hogy knock vagy kill legyen tutira. A többi fegyver meg hathatna ugyan úgy. DMR-(r)el egyébként is 2 fejes kell, AR-(r)el meg igen is kelljen lőni az embert, ha már olyan szerencsés, hogy 3-as sisakot talált. Közepes és közeli réndzsnél olyan mindegy az a plusz 1 találat, úgy is full lutri az egész a lag miatt.Az AR nerfhez:
Nem értem, miért kell úgy fejleszteni, hogy valamelyik fegyver egyértelműen jobb legyen a másiknál. Eddig mindegyik jó volt. M4 közelre pontos, ScarL lassabb, ezért a reciol kezelhetőbb, az AK meg erős mint a barom, cserébe nehezebb kezelni (bár az utóbbi időben ez sem igaz, főleg kompival). Tehát valami balansz volt közöttük, játékstílushoz kellett válogatni fegyvert. De így? Ennek semmi értelme nem volt. A fejlesztők nem figyelik a streamerek meg egyáltalán a közösség reakcióit? Azért mikor egy Shroud arra panaszodik, h nem lehet lőni az M4-(gy)el, akkor azért elgondolkodhattak volna a változtatáson.De ki tudja, lehet, hogy a fejlesztőknek van igazuk, majd majd szépen alkalmazkodik a közösség hozzájuk. Én mindenesetre sok 5.56-os fegyvert vizionálok szanaszét a földön.
(#18145) enginev3.0: Ezeket el kell engedni, ez a játék nagyrészt mázli. 600 óra után tudnék mesélni. Haverommal arról beszéltünk, hogy akár dobókockával is játszhatnánk, mintha mágusoznánk. Ha 6-ost dobunk, eltaláljuk, ha 1-est, meghalunk egy lövéssel, akármilyen gear-(r)el rendelkezünk.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz enginev3.0 #18145 üzenetére
Távolságot is figyelembe kell venni mert lehet hogy alá lőttél..
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
De ha kar98nál benne van a 6x vagy 8x scope pontjába az ember, akkor miért nem találja el? Miért nem sebez rajta semmit? Egy helyben álló ember Ő meg kiszed
Még ha mozog akkor ok, nem találom el, de ha egyhelyben áll és ott van rajta a kis pont akkor mi az istenért nincs hitpoint se?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DiszNóÓl
senior tag
900 ora utan sajnos nem adjak vissza a penzt Ugyhogy kenytelen vagyok ezzel jatszani, amig nem farmolom ki a ladakbol egy masik jatek arat
HATER
-
gbela
senior tag
Más meg élvezi, hálistennek ennyire különbözőek vagyunk
-
maximilian4
addikt
válasz gyuribácsi88 #18134 üzenetére
Amúgy nem értem miért játszotok vele. Én megvettem és kb. 3 hétig nyomtam, aztán beláttam hogy egy játszhatatlan hulladék az egész. Komolyan nem érdemli meg hogy ennyi ember játszon vele. Fejlesztői csapat meg teljesen világtalan? Ül egy bughalmazon. A frissítésekkel is sokszor a várt eredmény ellenkezőjét érik el.
Maxi
-
-
BaLee
addikt
Én ezt jónak tartom.
Eddig egy fullos AR 4-8x távcsővel durván használhatóbb volt mint egy SKS vagy Mini14. Szerintem legalábbis.Amit viszont látatlanban hülyeségnek tartok az a 4 féle új grip meg a 3x 6x távcső.
Kíváncsi vagyok már nagyon erre a frissítésre...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #18134 üzenetére
Jujj de jó este kipróbálom hátha agyvérzést kapok.
-
addikt
Nagyon jó lett ez az új frissítés.
Folyamatos microlagok, 1.0 óta nem találkoztam vele de most végre újra volt network lag detected, a hang néha elmegy 1-1 ezredmásodpercre, az m4 használhatatlan automatán, az autók még mindig gurulnak ha úgy szállsz ki belőle hogy nem húzod a kéziféket 2 másodpercig (hegynek fől is simán gurul) miramaron nem tudtam játszani mert egyszerűen nem tölti fel a lobby-t (gondolom minden potato erangelen szeret a fűben hasalva top10-ig elpatkánykodni) szóval ja, megint egy frissítés, amivel ismét nem lett jobb a játék semmivel. De legalább már van 120 féle fegyverkiegészítő.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
PeL
addikt
válasz demmer123 #18132 üzenetére
AK-t leszámítva minden AR-nek nőtt a szórása, 100 méterről eltunkolásokat meg 500 méteres könnyed AR-el sniperkedéseket el lehet velük felejteni végre (illetve lehet most is csak sokkal lassabban kell hozzá lődözni), utóbbira amúgy is ott vannak a sniperek
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Ez az m16a4 még ocsmányabb lett mint volt.Hogy rángat már ez Single-ba is ?
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy mi a legrosszabb netkapcsolat, amivel értelmesen lehet játszani a PUBG-vel? Egy barátom gondolkodik a vásárláson, de mivel az ex29-es körzet lakója, ezért csak mikrós netje van otthon 5/5 Mbit-es 25ms-es pinggel. Szerintetek ezzel érdemes próbálkozni, vagy halott ügy(szó szerint)?
A felhasználóbarát felhasználó
-
PeL
addikt
válasz Grave_444 #18127 üzenetére
Igen akkor ér valamit ha fejre lősz, de azért egy fejet kilőni nem olyan egyszerű itt sem, főleg ha össze vissza táncol az enemy közben, aztán mikor nagy nehezen eltalálod, túléli a hármas helmet miatt Jó ez így szvsz, így legalább a dropra is még inkább mennek majd az emberek. Kettes helmetben meg kétszer is meg kell innentől gondolni h kinézz e sniperre.
Most próbáltam UMP-t az új piros (nem tom mi a neve) grippel, suppressorral +3X-el, amennyire utáltam eddig most ez lesz az új kedvencem közelharcra Egyenesen felfelé húz, lightweight grippel meg plusz kicsit jobbra de könnyen kezelhető és erősebb is lett.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz lafaty80 #18110 üzenetére
Azt csak feltételes módban írtam, nem lesz ilyen.
Legalább teszt erejéig kipróbálhatnák szerintem.
Nyilván nem a legjobb amikor túléli 3-as sisakban, amikor én élem túl már jobb. Ezzel ellentétben végjátékban bosszantó, ha nem is látod az ellenfelet és egy lövéssel megöl.Kar is csak akkor ér valamit, ha fejre lősz. Különben ha testet találok váltok AR-re.
Srácok nem kell, hogy egyezzen a véleményünk.
[ Szerkesztve ]
-
joe-ker
senior tag
válasz enginev3.0 #18117 üzenetére
Nekem is ugyanennyit írt ki.
Csak órában. -
PeL
addikt
válasz enginev3.0 #18122 üzenetére
Ha valaki aimozik tök mindegy mi van rajtad mert 0.5 sec alatt 10 hs-t kapnál, csak már az első kettőtől instant kifekszel. Mert ugye az aimosok általában nem karral meg m24-el csinálják hanem automata fegyverrel, pont emiatt.
(#18125) players111: Az meg félautomata, azoknál az is automata gyakorlatilag
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
-
-
PeL
addikt
válasz Grave_444 #18102 üzenetére
Pont ez a lényege, ezért vették ki a 3-as sisakot, hogy akit fejbelőnek karral ne élje már túl csak azért mert 3-as sisak van rajta Így töredéke lesz az ilyen eset legalább. Ne mondd hogy nem kellemetlen neked sem soloban h fejbelősz valakit 3-as sisakban karral és visszabújik healelni, aztán meg lehet megöl utána
[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz enginev3.0 #18117 üzenetére
Twitchen már tolják többen. Fura ez a sok távcső, de tény, hogy mindenki az AK-t próbálgatja. Az M4-ek meg hevernek mindenfelé... A reddot célkereszt élhetőbb lett, mint a pötty.
[ Szerkesztve ]
-
-
RazoR
veterán
válasz Grave_444 #18096 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el, hog egy eléggé komplex cuccról van szó ami egy programban tud elég sok mindent, az optimalizáció az egy dolog a sok közül amit kb szerintem senki sem használ. De emelett ott van a shadowplay ami szerintem eléggé jó cucc, ott van a streamelés lehetősége, stb-stb.
Viszont az, hogy egy adott játéknál vannak akadások az experience miatt (aztán ki tudja, hogy amiatt-e) és számtalan más játéknál semmi gond nincs nem gondolnám, hogy az experience hibája... -
-
niof
addikt
válasz demmer123 #18103 üzenetére
A patch-note szerint az AK-hoz nem nyúltak, pont ezért tűnik most jobbnak. Bár eddig is az sebzett a legnagyobbat az AR-ek közt, csak nehezebben kezelhető. Ha találtam hozzá kompenzátort meg extended mag-et, mostanában az szokott lenni a secondary-m. Közelre, túrni talán a legjobb.
-
Grave_444
nagyúr
válasz demmer123 #18101 üzenetére
Elég nagy lett a szórása például red dottal, ma próbáltam először teszt szerveren. Azért a sok grip létjogosultságával szemben vannak kétségeim.
3x felesleges, 6x egész használható.
Shotgunra az új cucc se értem minek kell.
AR töltési idő lehet még zavaró.
Ha már csak dropban lesz 3-as sisak levehetnék a kar sebzését fejre, hogy ne haljon 2-essel az ember egyből max hp mellett. Duoban vagy squadban meg maradhatna a knock, az nem olyan gáz.[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Na délutántól jöhet az AK time,ha már M4 használhatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla