Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistixx
tag
Mire gondolsz?
Sajnos nem volt túl sok időm belemélyedni a bétába, de amit tapasztaltam az tetszett.
Engem egy hiba zavart nagyon az, hogy véletlenszerűen kidobált az asztalra.De ez a béta előrehaladásával megszűnt, és a végén több óra után sem jött elő a hiba.
Én nem vagyok teljesen elfogulatlan a PS2-vel, mert anno az első résszel is rengeteget toltam. Igaz akkor nagyon sokat hozzá adott az élményhez, hogy volt egy 15-20 fős magyar alakulat is akikkel együtt küzdöttünk. Régi szép idők...
De remélem, hogy aki akar az most is tud majd egy jó kis (magyar)csapatot verbuválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgatós találkozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest