Hirdetés
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gamepad
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Engem is behülyítettek, de ott a fine print, hogy csak akkor kapod a cuccot, ha pénzt költöttél a játékra, azaz vettél valamit az item shopból április 3 előtt, plusz még beleszámítanak az Alfások. Aktivált kód, és vett SmedCash nem számít bele.

MLGREPORT kód nekem nem adott boost-ot, viszont kaptam egy a Major League Baseball-ra hajazó randa decal-t. Az egyik karakteremnek.

Kis szubjektív teljesítményteszt:
E7300-as Core 2 Duo procival a játék kvázi játszhatatlan volt, mindegy milyen VGA volt mellette, nagyobb csatában 5-10 FPS és masszív CPU limit.
AMD Phenom II B55(x2 555@x4 955) proci 3.6GHz-en + AMD HD5850 játszható eredményt hozott(fps-t nem néztem), nagy csatában sem lett játszhatatlan, de nem lehetett mindent maxra venni, és néha érezhető volt lassulás.
Intel Core i5 2400 + HD5850 igen derekasan állja a sarat(FPS értékek később), nem érezhető semmilyen lassulás, majdnem maxolva szépen fut.
Intel Core i5 2400 + Geforce GTX660(sima) minden kimaxolva és bekapcsolt PhysX mellett sziklaszilárd 35-45 FPS és ez nem változik a legnagyobb csata hevében, cserébe nem is megy fel még pálya széli sarokba elbújva sem.
Szubjektív vélemény a PhysX-ről:
PhysX-et én erős parasztvakításnak érzem a játékban, persze szép a particle effect a medic-nél, a teleportoknál, a lifteknél, jól néz ki(még ha nem is valósághű) a szikratenger a becsapódó kézifegyver lövedékek után, és jobban néz ki a földet ért robbanások után szétszóródó kőhalom, az alap textúra effektnél, de könyörgöm, semmi olyat nem láttam ami ne tudtak volna megoldani GPU PhysX nélkül.
Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban. 
Ettől független megértem aki csak emiatt hibrid PhysX-re vagy nVidia kártyára fanyalodik, mert a mindennapokban valamivel tényleg szebb a játék.(főleg a nagyobb csaták ahol nem csak elvétve látni valamit belőle)
mod: Nem mellesleg jelenleg rendesen bugzik, volt hogy medic-el nem láttam semmit, mert eltakarta a bebugzott effekt a képernyőt.
más
PS Vet decalt egyébként én hogy kaphattam, ha augusztusban regisztráltam a fiókot?
Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Asus ProArt P16 4K UHD+ OLED érintő Ryzen AI 9 HX 370 RTX 4070 64GB 2TB NVMe gar
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,16/48GB RAM,512GBSSD,világító billentyűzet,Új állapot
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban.