Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Engem is behülyítettek, de ott a fine print, hogy csak akkor kapod a cuccot, ha pénzt költöttél a játékra, azaz vettél valamit az item shopból április 3 előtt, plusz még beleszámítanak az Alfások. Aktivált kód, és vett SmedCash nem számít bele.

MLGREPORT kód nekem nem adott boost-ot, viszont kaptam egy a Major League Baseball-ra hajazó randa decal-t. Az egyik karakteremnek.

Kis szubjektív teljesítményteszt:
E7300-as Core 2 Duo procival a játék kvázi játszhatatlan volt, mindegy milyen VGA volt mellette, nagyobb csatában 5-10 FPS és masszív CPU limit.
AMD Phenom II B55(x2 555@x4 955) proci 3.6GHz-en + AMD HD5850 játszható eredményt hozott(fps-t nem néztem), nagy csatában sem lett játszhatatlan, de nem lehetett mindent maxra venni, és néha érezhető volt lassulás.
Intel Core i5 2400 + HD5850 igen derekasan állja a sarat(FPS értékek később), nem érezhető semmilyen lassulás, majdnem maxolva szépen fut.
Intel Core i5 2400 + Geforce GTX660(sima) minden kimaxolva és bekapcsolt PhysX mellett sziklaszilárd 35-45 FPS és ez nem változik a legnagyobb csata hevében, cserébe nem is megy fel még pálya széli sarokba elbújva sem.
Szubjektív vélemény a PhysX-ről:
PhysX-et én erős parasztvakításnak érzem a játékban, persze szép a particle effect a medic-nél, a teleportoknál, a lifteknél, jól néz ki(még ha nem is valósághű) a szikratenger a becsapódó kézifegyver lövedékek után, és jobban néz ki a földet ért robbanások után szétszóródó kőhalom, az alap textúra effektnél, de könyörgöm, semmi olyat nem láttam ami ne tudtak volna megoldani GPU PhysX nélkül.
Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban. 
Ettől független megértem aki csak emiatt hibrid PhysX-re vagy nVidia kártyára fanyalodik, mert a mindennapokban valamivel tényleg szebb a játék.(főleg a nagyobb csaták ahol nem csak elvétve látni valamit belőle)
mod: Nem mellesleg jelenleg rendesen bugzik, volt hogy medic-el nem láttam semmit, mert eltakarta a bebugzott effekt a képernyőt.
más
PS Vet decalt egyébként én hogy kaphattam, ha augusztusban regisztráltam a fiókot?
Van mostanában aktív magyar stáb Miller szerveren?
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Battlefield 6
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Legalja, "pénzért effektet" megállapodásnak tartom az nVidia közreműködését a játékban.