- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Nekem akkor csinált ilyet, amikor meghalt a winyóm.... Illetve ez volt a legelső jele. Aztán már másolni is csak pár MB/sec-el lehetett róla, és végül teljesen kimúlt. Ilyet is csinált+ olyat is, hogy a cache fogyott ki írás közben, és utána szép lassan elszállt az írás. Amint rájöttem, winyó ki, másikról írás, és egyből jó volt minden.
Remélem Nálad nem winyó gond. Próbáld meg a szűz oprendszert. -
Trak
addikt
Nekem is fekete a házam... sőt, az utolsó 3 házam fekete volt
Az elején még én is lejártam a lábam, hogy fekete optikai meghajtók legyenek benne, de utána rájöttem, hogy sok értelme nincsen
Most a DVD íróm és az olvasóm is fehér.Nincs velük bajom
Ha mindenhol lehetne kapni a fehér mellett feketét is, és max pár száz ft-al drágábban, akkor persze feketéket vettem volna, de így, hogy ennyit kell utána járni amíg talán talál az ember egyet (ráadásul ezresekkel drágábban), így nem láttam értelmét. -
Trak
addikt
válasz
mrdoubleb2 #482 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit. Ha többet nem is, de azt a 2-3 hetet várd ki. Ha eddig ment, akkor ez már meg sem fog kottyanni
Ha lesz 2-3 hét múlva, akkor meglátod mennyi lesz az ára. (Az ilyen előre megjósolt áraknak nem biztos, hogy sok a valóságalapjuk, hátha a titkárnő néni épp lakkozta a körmét, és vlamit félregépelt
)
Ha nem lesz, akkor még mindig vehetsz sima 108-ast.
(Bár az új hírek szerint az A08-as csak december/januárban jön...)
''És azért, valljuk be, bár jó meg nagyon pofás, de azért ez a Pio nem egy Plextor. Ez olyan, mintha a ''fapados'' Golf 3 millióba, a színre fújt lökhárítós, metálfényes verzió meg 6 milcsibe kerülne. Ennyi pénzért akkor már egy 3-as BMW-t vagy egy C Mercit veszek....''
Ezzel a résszel viszont nem értek egyet.
1. Az A08 nem csak a külsejében lesz más (igaz sok változtatás nem lesz rajta, de akkor is)
2. Ne állítsunk már akkora minőségbeli szakadékot a Plextor és a Pioneer DVD írói közé... Plextor mérföldekkel jobb volt a többieknél CD íróban. A DVD író gyártás a kezdeti időkben nem ment neki annyira jól, de utána felkapaszkodtak abban is. Szerintem mostani típus (716) az első, ami igazán többet nyújthat, mint a konkurencia, de ez még épphogy csak megjelent. Majd meglátjuk.
Vegyél egy 108-ast, azzal jól jársz. -
Trak
addikt
Jó az új firmware, nálam kicsit gyorsult az írás, legalábbis a 4x-es. Mondjuk nem számottevő, pár másodperc.
Pioneer 120s DVD olvasóhoz hol találhatok firmware-t?
Bővebben: link
Ezen az oldalon van egy, ez lenne a legújabb? -
Trak
addikt
Most próbáltam, eddig nem is vettem észre (biztos, mert eddig 4*-es írom volt
), hogy a 4x-es Traxdata lemezeimhez felajánlja a 8x írást is
Ki ugyan még nem próbáltam (nekem is elég a 4x), de bíztató -
Trak
addikt
Bocs, nem cikizésnek szántam...
Én eddig teljesen elégedett vagyok vele. Gyorsan beolvassa a lemezeket (egyelőre ezt használom DVD-ROM ként is), 2x-esen 4x-esen gyorsan ír. 8x-ost majd vlamikor kipróbálom ha szerzek vlakitől 8x-os lemezt
DL-t nem próbáltam, kicsit drága nekem a 2-3k-s lemezár.
Akkor inkább 2 db sima lemezre írok. -
Trak
addikt
Közben megnyugodtam
Egyik lemezt alig akarta leszedni, 18 perc alatt sem sikerült, elkezdtem aggódni. De alaptalannak bizonyult, csak a Princo szar. Nem az én lemezem, ki tudja hogyan lett írva. Egy saját Riteket leszedett 4 perc alatt
A végén 9-10X -esre ment fel.
Így már tetszik a dolog -
Trak
addikt
Na, a topik témához is lenne egy kérdésem:
Hányszorosan kell egy ilyen írónak ISO-t leszednie? Mondjuk DVD Decrypterrel hányszorosan illene neki leszedni egy DVD-t ISO-ba?
4.5GB-nyi anyag.
Az 107-es mennyi idő alatt csinálja meg? -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Az ilyen mondatokat sosem értettem... Miért szólna le vlaki azért, mert nem a legújabb, legjobb terméket veszed?
Aki meg mégis, az olyan ember is, annak a véleménye kit érdekel.
Ha megtehetné, akkor mindenki a legjobbat venné.
Amúgy mi is a kérdés?
Ha még 8*-os író sem kell akkor miért írod a 16*-os okat is bele? -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
Remek...
Mivel írtátok, hogy nem minden írószoftver kompatibilis még az íróval, ezért leszedtem a Nero 6.3.1.20-as próbaverzióját.
Erre ezt írja ki:
Nem is volt a gépen eddig Nero... akkor meg milyen non-licensed usage??
Az ő rohadt honlapjukról szedtem a demo-t...
Asszem ennyit a nero-ról.
/szerk: nem teljesen látszik, de asszem ennyi elég is.../
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Most néztem az enyémet, és 1.10-es firmware van benne alapból
-
Trak
addikt
Ma megvettem, bent is van a gépben
Firmware-t majd akkor frissítem, ha már többen kipróbálták, és több a tapasztalat.
CD/DVD olvasásban jóHamar beolvassa, egész halk is, tetszik.
CD írásban is
DVD-t még csak most fogom kipróbálni.
Asszem 2 évig nem lesz gondom a DVD-kkel
Majd ha több tapasztalatom lesz, akkor írok -
Trak
addikt
Mustárban:
DVD-R / RW / +R / RW / +R9 PIONEER DVR-108 2év gari
Bruttó 27.500
Egész jó ár, nem? 2 év garihoz képest.
Vlaki esetleg tud olcsóbban 2 év garival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest