- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Most tanulom az asszociatív tömböt, ahol két érték kapcsolható össze. Több értéket milyen módon lehet összekapcsolni? (Például: Ügyfél neve, Születési év, Születési város)
-
I02S3F
addikt
válasz
Nicotin #19737 üzenetére
Szia! Nagy Gusztáv - Webprogramozás Letöltési link az oldal alján, pont ezt olvasom!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A hibakezelés struktúrálisan hol fordul elő a kódban? Akkor amikor felmerül a hiba lehetősége? Vagy egy egységbe zárva? Köszönöm!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
<?php
$AnArray = array("Béla","József","Károly");
var_dump($AnArray);
?>Kimenet:
array(3) { [0]=> string(5) "Béla" [1]=> string(7) "József" [2]=> string(7) "Károly" }
Valamiért a string-ek utáni zárójelben a karakterek száma+1 található. Illetve valamiért sem a szó számláló függvény, sem a karakterszámláló függvény nem ad pontos eredményt, hanem az a gyanúm, hogy mindig +1 karaktert hozzáad. Ez miért van?
$text = "Teszt szöveg";
$x = strlen($text);
echo $x;
$y = str_word_count($text);
echo $y;
?>Ennek a kimenete 13 és 3, tehát ugyanúgy a karakterek száma +1. Miért?
Volt, aki - itt a fórumon - megpróbált megszégyeníteni egy erősen egyszerűsített buta kérdésem miatt. Ettől én még fogok kérdezni
(Rákerestem, plusz a függvények leírását is megnéztem.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Php-t tanulok (egyetem) és írja a w3schools weboldala, hogy javascript alapismeretek szükségesek hozzá. Ami benne is van a tantervben, csak idő nem jutott rá. Ezt nekem most be kellene pótolnom, hogy tanulhassam a PHP-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elden Ring
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest