Új hozzászólás Aktív témák
-
STony
csendes tag
Otthon, székben.
Lehetőleg éjszaka, mert akkor kuss van, sok Coca-Colával*... és sok türelemmel...Bár így belegondolva az alapvető vezérlési szerkezeteket elmagyaráztathatnád valami ismerőssel, úgy azért jóval könnyebb.
De tutorialokat ha keresel, amik 0-ról indulnak ("Hello World!"), az is jó lehet...------
*Ez a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz -
Sk8erPeter
nagyúr
Hát nem a "hol" a lényeg, hanem a "mit".
Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.
Kezdésnek jó, ha az ember megtanul egy formot validálni, feldolgozni, adatokat bevinni az adatbázisba, stb. Aztán jöhet képfeltöltés, stb. Mondjuk első lépés eleve az, hogy az ember megtanulja dinamikusan kiíratni az adatokat, külső tényezőktől (pl. aktuális oldal lekérése) függően...A CMS-ek sem betörhetetlenek, sőt, de azért a piszkos meló nagy részét elintézik helyetted, kattintgatós módszerrel (is).
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, a "theme szinten átalakítani" alatt mire gondoltál, mindenesetre nem szabad belehekkelni a core-ba, létre kell hoznod egy saját "alsminket" pl. a Zenből, aztán úgy szépítgeted, ahogy akarod. Vagy vannak jó kész sminkek is, hogy még egyszerűbb legyen.
Jaja, pár modul telepítésével, meg hosszú beletanulási idővel megoldható.
Ne arra számíts, hogy 2 perc alatt megoldod, de ilyesmire szerintem kezdőként nem érdemes elölről belevágni (pontosabban NEM ilyesmivel kell kezdeni, ahol szenzitív adatok múlhatnak a programozási tudásodon).
Van Drupal topic, ajánlom még a drupal.hu-t, meg a Drupal Answers-t.Már ha ez lesz a szíved választottja.

-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra gondoltam, hogy azért felelősséggel bíró melót (szenzitív adatok védelme) bevállalni elsőre, ujjgyakorlatnak szerintem kissé túlzás.