- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Akkor legyen még:
[VMware Player] -
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Jaja, ez nagyon fasza LENNE, főleg a phMagick wrapper osztállyal, de sajnos a tárhelyen elég korlátozottak a lehetőségek, telepíteni nem lehet, és nyilván, maguktól ezt az osztályt nem telepítették...
Meg a phMagick-hez az exec() fv.-nek is engedélyezve kell lennie, mert ez elvileg rendszerhívásokat intéz.Tehát olyan megoldáshoz szeretnék folyamodni, amit nem kell telepíteni.
De azért köszi!Minden további ötletet szívesen várok!
-
Speeedfire
félisten
Onnan most elmentem egy másik helyre.
Ott volt ez. -> [link]Ez itt a fontos link. -> [link]
Lap alján csak le kell tölteni az uml-est és kicsomagolni a netbeans könyvtárba utána már ott is van a projektek között. Még samle is van. :
Köszi a linket, így nem kell 50 programot legalább megnyitni 1 alatt el lehet végezni mindent.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Thanks, pl. ez is elgondolkodtató:
$a = 'aaaaaaa';
echo 'aaaaaaa'.$a.'aaaaaaa'.$a; // 606 µs
$a = 'aaaaaaa';
echo 'aaaaaaa',$a,'aaaaaaa',$a; // 589 µsTehát vesszővel ennyivel gyorsabb. Mondjuk előbbiről korábban is láttam már írást, de ezen azért meglepődtem:
echo 'aaaaaaa'.'aaaaaaa'.'aaaaaaa'.'aaaaaaa'; // 218 µs
echo 'aaaaaaa','aaaaaaa','aaaaaaa','aaaaaaa'; // 562 µsItt a vesszővel kiíratás meg ennyivel lassabb, mint a konkatenálás, ezt egyelőre nem is értem...
Szerk.:
még egy:
hogy mi van? A foreach ennyivel lassabb, mint a for ciklus (216 µs vs. 64 µs)?!
Korábban pont azt olvastam, hogy a foreach gyorsabb működési elven alapszik, de majd megkeresem az erről szóló írást. -
Tele von Zsinór
őstag
Nagyban meg tudják egyszerűsíteni az életet (mondjuk speciális esetekben nehezíteni is
), én különösen azt szeretem, ahogy az objektumok közötti kapcsolatokat kezelik.
Propelt használok most már három éve, eleinte önmagában, utóbbi időben pedig mint a symfony modell rétege. Doctrine-nal csak kísérletezgettem, de a propel jobban tetszett.
Mindkettő elég jól dokumentált, és a propelt is újra aktívan fejlesztik. Javaslom, nézd meg mindkettőt, és használd a szimpatikusabbat. -
Gyuri16
senior tag
PHP csak azokat az adatokat kapja meg, amit a bongeszo elkuld neki a http requestben, a felbontas nincs koztuk. viszont egy javascripttel megtudhatod a felbontast, es ezt elkuldheted a kododnak pl cookieban, kb igy:
php kodban megnezed be van e allitva a cookie, ha igen, akkor ott a felbontas, ha nem akkor a kodba raksz egy javascriptet ami megtudja a felbontast, azt elrakja cookieba es frissiti az oldaltvagy csinalhatod ajaxszal is, akkor nem kell frissiteni az oldalt
-
Orb1337
tag
Én most a Netbeans IDE-t használom, támogatja a php kódkiegészítést, valamint a 6.8-as verziótól a Symfony keretrendszert. (jövőben a Zend is támogatott lesz)
Ezért az én választásom a Symfonyra esett.
Sok jó példát, könyvet találhatsz tanuláshoz a neten, de ha gondolod privátba adok pár linket -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jelszókezelők
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest