- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7019 üzenetére
ott is sokat írták a PHP fekete könyv c. könyvet , de voltak akik "szidták" mert elavult , php4.
Van belőle PHP5-ös kiadás is.php4 vs php5 ?
Egyértelműen PHP5, a 4-es felejtős, minden szempontból.Egyébként , én láttam már képzést amit úgy hirdetnek, hogy webprogramozó, ott gondolom elejétől végéig átrágnak mindent.
Vagy nem. Ilyen webfejlesztő okj képzések kb. annyit érnek, mint a papír, amire az oklevelet nyomtatják.Visszatérve a könyvekre, nekem itthon van pdf formátumban ilyen 24 óra alatt tanuljunk meg "php-ül" könyv, gondoltam azzal kezdem, de ha tré akkor hanyagolom.
Igazából abból is lehet tanulni, meg minden, a baj vele, hogy felületes tudást ad. -
cucka
addikt
válasz
sioaltar #7017 üzenetére
Érdekelne a véleményetek, hogy aki elakar kezdeni foglalkozni a php és társaival, milyen irányba mozduljon
Például a "veszel egy komolyabb php könyvet és elkezdesz tanulni belőle" irányt javaslom. Könyvből meg a PHP fekete könyv nevűt. A "24 óra alatt" típusú könyvek felejtősek.Érdemes itthon egyedül foglalkozni vele
Igen.vagy menjen el az ember valami külön erre szakosodott képzésre?
Ez a szakma (webfejlesztés) olyan, ahol a tudás nagy részét egyedül kell elsajátítsd. Van egyáltalán erre szakosodott képzés, ami komoly tudást ad? (Én nem tudok róla, de ettől még létezhet)Nem az a fő célom, hogy meggazdagodjak belőle és piros porsche-val furikázzak
Ne aggódj, PHP fejlesztésből garantáltan nem fogsz magadnak piros porschét venni. (Meg általában semmilyen 5 évnél fiatalabb autót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest