Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Céges szintű választ adni egy olyan feladatra, mely nem a főprofilja egy cégnek, továbbá jelenlegi ügyvitelét egy Excel ellátja, gyakorlatilag nem lehet.
Ennek a projektnek nem célja nagyra nőni, nem az SAP ellenfele lesz, nekem is csak szabadidős tevékenység, juttatás nélkül, és a végső cél az, hogy ezáltal jobbak legyünk, mint amilyenek most vagyunk. Ebbe a felépítésbe, úgy gondolom, sem szakértőket, sem egyedi ötleteket nem kell belevinni. Egyelőre elég az, ha ugyan azt tudja, amit az Excel. Na, az meg nem sok.
Lacc:
Ha ez számít, találtam egy viszonylag konyhanyelvű OOP olvasnivalót, remélem, hasznomra válik. Azt is kezdem gyanítani, hogy egy linuxra is szükségem lesz, dehát bánja fene, legyen. Linuxból esetleg ajánlás? CentOS-ra vagy Ubuntu-ra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen házat vegyek?
- Gamepad
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged