Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Céges szintű választ adni egy olyan feladatra, mely nem a főprofilja egy cégnek, továbbá jelenlegi ügyvitelét egy Excel ellátja, gyakorlatilag nem lehet.
Ennek a projektnek nem célja nagyra nőni, nem az SAP ellenfele lesz, nekem is csak szabadidős tevékenység, juttatás nélkül, és a végső cél az, hogy ezáltal jobbak legyünk, mint amilyenek most vagyunk. Ebbe a felépítésbe, úgy gondolom, sem szakértőket, sem egyedi ötleteket nem kell belevinni. Egyelőre elég az, ha ugyan azt tudja, amit az Excel. Na, az meg nem sok.
Lacc:
Ha ez számít, találtam egy viszonylag konyhanyelvű OOP olvasnivalót, remélem, hasznomra válik. Azt is kezdem gyanítani, hogy egy linuxra is szükségem lesz, dehát bánja fene, legyen. Linuxból esetleg ajánlás? CentOS-ra vagy Ubuntu-ra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest