Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az ötlet jó, egy ilyen jellegű megoldás pl. ehhez hasonló lehet: [link]
Ez a cikk írójának saját megoldásával korábbi Drupal-verzióhoz azt csinálta, hogy a request URI-t felbontotta, és eszerint futtatott le egy keresést. Ezt a keresést mondjuk be kellene helyettesíteni egy alias-kereséssel, ráadásul itt nem gondol az ékezetes karaktereket tartalmazó URL-ekre, amiből manapság már bőven van (lásd pl. drupal.hu).
Persze ez most a felvetésedre nem megoldás, szóval nem egy kész, hűdefasza kód, de legalább valaki próbált nyekeregni egy kicsit erőltetetten a témában, azért linkeltem.
Igazából én is csak most kerestem rá, eddig nem jutott eszembe alias szerint keresgélni és javaslatokat mutatni, de tényleg jó ötlet lehet, főleg, hogy az aliasok jobb helyeken adatbázisban, külön erre szentelt táblában találhatók, így normális indexeléssel egy ilyen táblában való kutakodás elég gyors lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs