Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz raczger #8086 üzenetére

Szóval akkor röviden összegezve: az az alkalmazás, ami az Androidos proginak szolgáltat adatokat 2 mp-enként, állításod szerint egyáltalán nem is kapcsolódik adatbázishoz, csak megkavar egy tömböt, kiírja az egyik tartalmát, meg csinál egy fájlba írást, igaz? ... és annak ellenére, hogy az Androidos progihoz semmiféle adatbázis-baszkurálás nem kell, azt mondják, durván túl van terhelve az adatbázisszerver. Eddig stimmel?
    "a két sql lekérdezés amit beszúrt nekem az az eredeti oldalamon szokott meghívódni"
    Ezalatt az "eredeti oldalam" alatt mit értesz? Úgy érted, a főoldalon lefut mondjuk egy látogatást mérő szkript, ami beszúrogat adatbázisba, a kis Androidos alkalmazás meg csak valami alkönyvtárban van? Annak a bizonyos scriptnek a lefutása függ sessiontől? (úgy értem, egy session alatt csak egyszer fut le?) Vagy úgy tűnik, minden alkalommal új sessiont kezdeményez? Mert mondjuk ilyen akkor elő szokott fordulni, ha az ember pl. DOMDocument segítségével olvasgat be adott URL-ről visszakapott adatokat. Ehhez hasonló esetben meg, ha valamiért mégis először a főoldalon le tud futni az a bizonyos script, akkor akár előfordulhat, hogy mindig újból és újból lefut... Látható is, hogy az adattábláid durván telítődnek? Vagy milyen változásokat látsz az adatbázisban?
    Bocs, hogy ennyi kérdéssel válaszoltam a kérdésedre, de ezek ismerete nélkül elég nehéz behatárolni szerintem így "külsősként" a problémát...

==

(#8091) Athlon64+ : mutass kódot, ahogy raczger is írta.

===
    (#8090) CSorBA:
    Gyors guglizás alapján hátha ez segít, tapasztalatom nincs benne: [link].

Új hozzászólás Aktív témák