Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Kivéve ha automatizálni szeretnéd a form feldolgozását."
Na de ez még mindig nem mond ellent annak, amit írtam. Automatizáltan is ugyanúgy benne lehet az isset() VAGY !empty() ellenőrzés...A felhasználótól érkező információ megbízhatatlanságáról meg szerintem nem kell különösképpen tárgyalnunk, ez evidens...
Nyilván kliensoldali ellenőrzés sehol nem vált ki semmiféle szerveroldali ellenőrzést, ezt mindketten tudjuk, nem is tartozik szorosan a témához.
Arról beszéltem, hogy az isset ellenőrzés azért sem hülyeség, mert kliensoldalon kiszedhet a formból a júzer elemeket, úgy postolja el, Te meg mondjuk ha nem nyomatsz egy isset() ellenőrzést, akkor lehet, hogy vizsgálod a POST tömb olyan indexét, ami nem is létezik, így kaphatsz egy notice-t.A JavaScript hiányával egyetértek, hogy manapság már nem érdemes foglalkozni, legfeljebb szerveroldali validálás szintjén. Mégsem értek egyet feltétlenül a checkbox hidden mezővel való kiegészítésének szükségességével, ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest