Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz cucka #6671 üzenetére

    "Errorinfo protected (v. private) kéne legyen és kéne mellé írni egy getErrorInfo()-t."
    És én szerinted mit mondtam? :D Ugyanezt.
    "Vagy maradhat public, de akkor a __set-ben le kell kezelni azt az esetet, amikor kívülről piszkálják. (Egyébként simán elképzelhető, hogy le van kezelve, csak elkerülte a figyelmedet, nincs előttem a phpmailer forrása)"
    Szerinted miért mondtam azt, amit mondtam? Mert néztem a forráskódot, és TUDOM, hogy nincs lekezelve... :W Azért nem kell eleve hülyének nézni az embert. Egyébként meg a "miért férek hozzá" költői kérdés volt...nyilván tudom, hogy ennek nem így kell lennie, pont erről magyaráztam, hogy szar a koncepció.
    Az ErrorInfo-ra vonatkozó rész:
    public $ErrorInfo = '';
    Ennyi, ezt lehet beállítani a SetError() metódusban.
    __set() mágikus függvényhasználat NINCS sehol (ezt sem kútfőből szedtem, hanem a forráskódot tanulmányozva jelentem ki...)
    Van egy sima set() függvény, ami alatt van egy ilyen sor:
    @todo Should this not be using __set() magic function?

    :)

    A karakterkódolási stringekről meg annyit, hogy ha már felsorolták szinte az összes MIME-típust is a _mime_types fv.-ben, akkor ez is belefért volna. :)
    Persze ez nem számít igazán hibának.

    "Igen, de az én kivételeim nem jelennek meg a képernyőn, hanem kapok róluk szépen formázott emailt (és ugyanez igaz a hibákra is) :)"
    Nálam is ugyanez a helyzet... Ez attól még nem mond ellent annak, hogy elegánsabb, ha kivételt dobál az osztály, és azt a megfelelő helyen elkapjuk, mintha kiszednénk a publikus ErrorInfo stringből a hibát, ha a Send false-szal tér vissza... :)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák